http://www.hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=13845
Ovo je strašno. Čovjek dođe s posla (puta), natovari model u gepek, dođe na livadu i ponovo gleda istu pticu.
Haha,dobra primjedba!!! Ali mislim da nije loš prijedlog jer taj avion bi mogel mirno i lijepo letjeti! Doduše, ja bi za početak preporučil neku Cessnu ili Pipera s tim da trebaš imati na umu da mi modelari nemamo piste za uzletanje/sletanje pa ako model ima male kotače nemožeš lijepo sletjeti a uzletanje je iz ruke pa zato treba neki veči model koji ima i veče kotače! Zbog istog razloga dobro je da je treči kotač na repu a ne kljunu. Ja imam Cessnu 1,4 m i svako slijetanje na travu, iako je pokošena "na nulu" završava prevrtanjem preko nosa i savijanjem nosaća prednjeg kotača. Zato puuuno modelara ima avion sa propelerom iznad trupa i bez stajnog trapa, to je idealno za letenje na livadi ali to su redom spori i tromi modeli kojih se relativno brzo zasitiš! Poveži se sa dečkima iz nekog kluba, tak budeš dobio najviše dobrih informacija. I, na kraju, još nisam upoznal pilota koji je i modelar i stvarno bi htio da se "zakačiš" za modelarstvo i da nam opišeš, onako sa svoje strane, kak ti se čini let sa modelom!!! S obzirom da si pilot vjerojatno živiš u Zagrebu ali svejedno, bilo bi mi drago da možeš "doletiti" do Varaždina, na našu "pistu" (čitaj: livada kraj grada) di bi mogel vidjeti ( a vjerojatno nešto i probati) sve od malih Cessni, easy stara pa do 2 metarskog Pipera, FPV leta sa easy starom (haha, dobra fora, pilotu ponuditi FPV let!) trikoptera i helikoptera.
Pozdrav!