pretpostavljam da tvoja kamera kompresira kao što to radi i moja...
znaci snimka je fenomenalna , na kompu sve ide Ok , vjerojatno upload na jubito isto ispadne Ok ali problem nastaje kod obrade i kodiranja.
prvo moraš saznati koji tip fajle i codeca je korišten i za to trebaš media info program najbolje naj noviji.
jako bitno je dal je snimka progresiv ili interlaced i koji joj je FPS.
izlazni format (fps )mora biti identican ulaznom inace ste u banani kaj se tice kvalitete
najgore je iz kompresiranog fajla raditi novi kompres jer se tada sve razleti.
ja koristim cyber link power director da svoj h.264 pretvorim u bluray format.
znaci složim film kak želim da izgleda i pustim da on napravi fajl(ne disk).
to naravno traje.....
kad imam gotov BD fajl onda mogu dalje raditi što me volja... odnosno kompresirati u divx ili mkv ili podignuti FHd fajlu na jubito.
e sada ako ti kamera snima u 30 ili 60 ili 29,97 FPs u problemima si ako to želiš gledati na TV jer je to NTSC standard i na našim telkama to izgleda katastrofaaaa.... da ne velim da nemreš ni gledat na starijem crt TVu.
tu na scenu stupa Adobe after efect gdje upotrijebim filter za konverziju sa 29,97 na 24,976 fpsa
a to tek traje.....
zato nemojte kupovati kamere koje snimaju 30 fpsa ili 60 fpsa jer bute okinuli na mozak sa konverzijama ako snimku želite gledati na telki...
ako vam je cilj samo na jubito podnignuti snimku onda vam ne treba full hd kamera..