Ja bi ti bio zahvalan da mi ukažeš na moje vulgarnosti !!!!
Kakvi likovi sad su tebe izbacili u prvi plan !!!!Kako sam ono napisao inferiorni štenac sad se stišće uz gazdu , i gleda što će od ovog izaći!!!!!Što jest jest s tobom čovjek mora biti puno oprezniji i paziti što će napisati , opak je igrač taj siva eminencija!!!!
Saraga , pošto znam da čitaš ali računaš na digitron bili što napisao ili ne,, jel ti poznato ov " Tvoja prisutnost je ovjde provokacija !!!!!
Nazivi ne morati početi s "j" da budu vulgarni i neprimjereni.
Sličen nazive si iznosio i ranije na drugim mjestima.
Evo i ovu temu si otvorio samo da bi mogao nastaviti vrijeđati članove ovog foruma.
Nemam ni najmanju namjeru sa tobom ići u prepirke niti se raspravljati, samo želim reći da bi ti i svi ostali trebali poštivati ovaj forum.
Nemam mogućnost niti ovlaštenje da štitim bilo koga niti da napadam, niti mi je to namjera. Ali da pretjeruješ, pretjeruješ i to debelo.
Ne napadam ja tebe niti nitko ne stoji iza mojih poruka, samo me smeta kad dođem na forum a čitam svakakve pogrdne nazive.
A ti to činiš od dana svoje registracije na ovaj forum sa svojim nickom pa eto i svojim izjavama.
Toliko od mene, nisam ja admin pa da upozoravam bilo koga da pripazi na svoje izjave.