Odg: VIPER JET EDF Reply #60 – October 23, 2010, 10:28:59 am Hmmm, punim batku za kameruBilo bi šteta tako nešto ne zabilježiti kamerom Plavihttp://rcwings.webs.com
Odg: VIPER JET EDF Reply #61 – October 23, 2010, 06:37:34 pm eto bio i maiden...model lijepo leti i kada ga potpuno dovedem u red bit će prava poslastica raditi s njim akrobacije...naime, i dalje imam problem s dubinom...uštimali smo je da radi kako treba - gore - dole, ali kada treba napraviti trim onda se trima samo jedan servo što mi na dubini stvara dodatni eleron i skreće avion udesno...igrali smo se dosta s CG upravo zbog toga jer nismo odmah otkrili što se događa...dakle, podsjećam, dubina je s dva serva koja su umiksana na dva kanala - elevator + gear - sada to šljaka osim kada se treba koristiti trim....avion smo na kraju dobili da leti po tračnicama ali još je ostalo to neriješeno pitanje...radili smo i kombinacije mehaničkog štelanja, pomicali bateriju...no, trebat će se još malo igrati s time..inače, fakat mu treba jako malo snage da leti i neće nikako dole kod slijetanja .... kolega je snimao s kamerom pa valjda nekaj i bude na netu.... posebna zahvala Mirtu koji je došao i bio mi od velike pomoći... lp Toni
Odg: VIPER JET EDF Reply #62 – October 23, 2010, 08:05:03 pm Čini mi se da buš to morao napraviti na zemlji, iako su umiksani ipak su različitie funkcije Plavihttp://rcwings.webs.com
Odg: VIPER JET EDF Reply #63 – October 23, 2010, 10:16:49 pm Mislim da je to i mene zezalo sa mc15 koja ima predviđen samo jedan servo za flaps, a na easyju sam stavio naravno 2 i kao i ti ih nisam mogao spojiti preko Y kabela, fala Bogu, MX16 to ima super riješeno softverski za 2 serva za flaps, i za 2 serva za dubinu, čudi me da dx7 nema Btw , drago mi je da dobro leti, i baš me zanima da ga vidim u živo, nadam se da ču ulovit vremena koji puta kad češ iči na domovinski da navratim!
Odg: VIPER JET EDF Reply #64 – October 23, 2010, 10:23:05 pm Quote from: toni on October 23, 2010, 06:37:34 pmposebna zahvala Mirtu koji je došao i bio mi od velike pomoći...lpToni Toni, cestitke na maidenu.Bez brige, kad slozis sve kako treba Viperjet ce ici isto kao i onaj u Austriji. Mirt, kad SU-34 ?
Odg: VIPER JET EDF Reply #65 – October 23, 2010, 10:23:55 pm Plavi, imam češkog svjetlog, i nekoliko butelja traminca i plavca..morat ćemo to riješiti prije nego se dohvatimo stanice... Nside - vidimo se na livadi sigurno. lp Toni
Odg: VIPER JET EDF Reply #66 – October 23, 2010, 10:24:42 pm Hvala Kristijan, bit će to sve ok... lp Toni
Odg: VIPER JET EDF Reply #68 – October 23, 2010, 11:16:46 pm bok Toni .viper leti super,i sa malim problemima koje si imao avion se ponasa izvrsno , miran bez gasa,a sgasom tata akrobata Kristijan,pitas kada cu shuhoja upregnuti za sada kak stoje stvari neznam.zavrsavam neki veci posao umoran sam,dodem doma poljubim djete, primim zenu za prdu i odem spavati.
Odg: VIPER JET EDF Reply #70 – October 27, 2010, 06:06:24 pm fak, vajper je malo nabujao!držali ga pored radijatora i gle
Odg: VIPER JET EDF Reply #71 – October 31, 2010, 07:41:13 pm Danas dva uspješna leta s Viperom na Domovinskom mostu. Ide brzo i precizno. Kasno sam došao tako da je mrak već bio na pomolu. Inače, ovo mi je prvi model koji ima CG na samoj napadnoj ivici. Sada je rješeno težište i trim dubine tako da sve šljaka kako treba. Što bi Kristijan rekao šljakalo je sve kako treba i prije. Ovoga puta nema snimke. Bude drugi put. lp Toni
Odg: VIPER JET EDF - snimka iz zraka Reply #72 – November 03, 2010, 05:43:20 pm to ne da leti, to para nebo!film se reže pa uploada....
Odg: VIPER JET EDF Reply #73 – November 03, 2010, 07:32:15 pm A onaj s palcem u zraku je Štimac ili? Plavihttp://rcwings.webs.com