Ultra Micro J-3 Cub October 15, 2010, 06:40:11 pm Ako zelis napraviti RC Park Zone Ultra Micro J-3 Cub. Imam planove i ako nekom trebaju nek mi posalje email pa cu mu ja poslati na E-mail. Printaju se u A3 formatu pa smo isprintas i stavis na stiropor i izrezas, formiras i gotov si. Mogu slat e-mail nakon 19. Listopada 2010 jer onda je totalno gotov.UPDATE : U poruci kazite da zelite plan za RC Park Zone Ultra Micro J-3 Cub. i molimte posaljite komentar sto mislite. (plan je nacrtan po originalnom modelu! Nisam jos probao jeli leti ali bi sve trebalo radit) [Krilo se malo smanjuje na jednu stranu pa nemojte tako odrezat nego iracunajte pravi kut sa vece stranice i povucite na manju] Upravo sam skužio da moram držati gas ako želim da mi avion poleti.
Odg: Ultra Micro J-3 Cub Reply #1 – October 16, 2010, 04:29:22 pm Quote from: Fico on October 15, 2010, 06:40:11 pmAko zelis napraviti RC Park Zone Ultra Micro J-3 Cub. Imam planove i ako nekom trebaju nek mi posalje email pa cu mu ja poslati na E-mail. Printaju se u A3 formatu pa smo isprintas i stavis na stiropor i izrezas, formiras i gotov si. Mogu slat e-mail nakon 19. Listopada 2010 jer onda je totalno gotov.UPDATE : U poruci kazite da zelite plan za RC Park Zone Ultra Micro J-3 Cub. i molimte posaljite komentar sto mislite. (plan je nacrtan po originalnom modelu! Nisam jos probao jeli leti ali bi sve trebalo radit) [Krilo se malo smanjuje na jednu stranu pa nemojte tako odrezat nego iracunajte pravi kut sa vece stranice i povucite na manju][/size]Radim na planu za a4 pa da se ljepi zajedno Upravo sam skužio da moram držati gas ako želim da mi avion poleti.
Odg: Ultra Micro J-3 Cub Reply #3 – October 19, 2010, 09:57:41 pm Quote from: martin_ck on October 19, 2010, 10:58:08 amjesi dobio moj pp??jesam i poslao sam ti plan Upravo sam skužio da moram držati gas ako želim da mi avion poleti.
Odg: Ultra Micro J-3 Cub Reply #4 – October 20, 2010, 10:09:37 am Quote from: Fico on October 19, 2010, 09:57:41 pmQuote from: martin_ck on October 19, 2010, 10:58:08 amjesi dobio moj pp??jesam i poslao sam ti plan a joj..a ja ne gledam mail..