podizem ovu temu jer mi fali model, a previse se pricalo o njemu ovih dana da bi ga zaboravio i ne napravio jos jedan.
prvo dva videa koje su vjerojatno neki vec vidjeli, ali trebaju biti i tu u temi
sa .21 motorom
mig 7, coro, asp 21, aerodrom breska greda, ivanic gradi sa .46 motorom koji ga je na kraju i pokopao
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mSODCO4uLxQ#!
rade se dva modela. jedan za jobescua i jedan za mene. nece se koristiti 4 mm coro i 2 mm za trup vec ce se koristiti 3 mm coro koji je u stvari dosta losji tj. slabiji od ovih ranije navedenih, ali je duplo laksi od 4 mm coroa i tezak je tocno koliko i 2 mm.
bilo bi idealno da trup bude 3 mm, a krilo 2, ali nemamo 2 mm na raspolaganju pa ce i ovaj posluziti.
za mojeg ce se iskoristiti sve sto je ostalo citavo sa staroga, a jobescuov ce biti gradjen od nule.
jobescu zabusava ovih dana
, a ja radim i danas sam uspio napraviti ovo:
dva trupa i polovicu jednog krila
i zacrtao sam rebra na sper te probusio rupe gdje cu trebati ici s ubodnom unutar rebara
sper je od starog ormara, ali ne sekiramo se radi tezine jer je besplatan i kao takav je najbolji
ja cu od ovog spera naoraviti samo 3 rebra za svojeg miga jer su druga rebra ostala citava pa cu njih koristiti.
sutra planiramo izrezati sve dijelove pa se primamo posla oko sastavljanja.
nastavak slijedi...