onda je vrijeme da vas upoznam.
kolega rukla je legenda hrvatskog modelarstva i sire.mislim na ex jugu.
miljca poznaje puno bolje od nas i veliki su prijatelji.
zato budi dobar sa ruklicem,jer ako si mlad, lijep i musko,mozda ne necemu i nauci.
neznam da li si clan tresnjevke,ali moras znati da je travu po kojoj uzlijecemo kosio ruklic,da je iz svog djepa kupovao gorivo za kosilicu(istina da se sverca pa placa pola clanarine),da ga je proganjala milicija u onom sistemu,i policija u ovom,sto sam cuo cak i na modelarskoj pisti.dol si se ti pikulao rukla je vec izradjivao viline konjice i ostale modele neke cak pkretane gumicom.rukla leti paraglajderima (ne doduse ko ja motornima) po svim planinama hrvatske slovenije i sire.
ruklu je jednom termicki stub digao toliko da se skoro smrznuo,ali je i u toj situaciji,zahvaljujuci savojoj volji za zivotom i ponajprije volji da pomaze svima oko sebe izasao kao pobjednik.covjek je ziva legenda.sto ga ne ubije to ga ojaca.
i sada kolega pitam ja vas o kakvim kontekstima vi pricate???
a posebno da se ne zelite obazirati na post takvog velikana,da ne kazem besmrtnika hrvatskog modelarstva i sire.mislim da lik i djelo druga rukljica zasluzuje bolji tretman.uostalom on je i intimni prijatelj vaseg bliskog prijatelja zutog,pa se mozete informirat sto vas zanima.nadam se da cete uskoro svi zajedno razmjenjivat svoja iskustava.
zivio drug rukljic.