Najbolje ti je kupit pravi heli, kazu da ga je pizdarija vozit a i nije skup
Ja sam si prvo kupio E-Sky Big Lamu (veci koaksijalac) da vidim u cem je stos a i bila je na akciji 600 kuna (RTF)!
Jako mi se svidila prica ali mi je lama brzo dopizdila jer je dosadna za vozit pa sam je ljepo prodao susjedu kojemu se isto svidila!
Nakon toga sam si kupio E-Sky HoneyBeeKing3 ali prije nego sam ga poletio, dobro sam proucio tematiku single rotor eCCPM helija.
Instalirao sam par RC simulatora na PC da vidim kako mi to ide i svidilo mi se i to.
Tek onda sam vozio HoneyBeeKing3. Nakon par dana sam ga vozio bez treniralica.
Nakon tog sam si kupio Align T-Rex 450 Pro kojega jos vozim (i jos se ucim), pa jos jedan koji je u scale trupu i koji mi je jos drazi od tih 3D prdekavaca.
Pred ljeto cu si kupit T-Rex 600 ili 700 a za dvije godine cu si slozit UAV sa FPV konzolom i gps auto pilotom.
Tako bi to trebalo izgledat ako si normalan lik!
Mozda ti se nece svidit, mozda to nije za tebe (a mozda budes expert kakav ja nikad necu bit)! Polako i ne zuri!
Najlakse je dat brdo para pa skuzis da to nije za tebe a kad ides prodat da vratis ulozeno (ako ga nisi zakucao u majku zemlju) vidis koliko gubis.
Taj hobi nije za svakoga. Imam par poznanika koji su zaludili za helijima a nisu se smirili dok nisu potrosili 10-15000kuna i napunili dvije tri kutije sa razvaljenim djelovima.
Vise se ne bave s tim a kad im sad spomenem heli imam dojam da bi me najradje tukli
Heli je najkompliciranija sprava koju je covjek izmislio u svrhu letenja i svak tko ti kaze da je to lako naucit budi siguran da laze!
Budi pametan!
No to je samo moje misljenje i moja malenkost!
Ljep pozdrav!