anto..trex 450 se u pluramaksu moze nabavit za 1700 kn,i to RTF...sad on valjda nema taj FBL koj imas ti( mozes li pojasniti taj FBL, ja sam početnik) ali meni se cp belt čini brutalan,gledao sam videe na youtube kako ga ljudi voze i frajer na ovom linku prica o njemu i kaze da mu je to predobar helikopter,a on je profesionalac i to se vidi...a ionako neznam dal cu ga uopce znati vozit jer nikad jos nisam vozio 6 kanalne helikoptere..
ma dečki ! je lik je profesionalac i netko mu je platio da pokaže kak leti njihov super belt cpx8807 ili kak se več zovea da ne velim da ima setup na njemu kakav nebute vi kupuli !!! !!!
bulšit po stoti put !
kupiti helič u Zagrebu = nula !!! Nekakvi beltovi koaksijalci...to su igračke koje lete dok lete onda kad se sjebe nema dijelova ...
prvo i osnovno ,KUPITE STANICU !!! po mogučnosti spectrum (DX7,ne DX6) ili neku JR recimo 9303 !!! zakaj? zato jer takve imamo :Majki,Sipmi,Igor,Brane,ja i ima nas još...
I onda ljepo peglate po simulatoru i skupljate novčeke... pa ako netko prodaje dobar helič ,kupite ga ! ako ne naručite po prijedlogu od nekih kolega koji se jako dobro kuže u nabavke polovnih i novih heliča ( kolega i nadasve prijatelj Wespen!!!)
Onda ko je u Zagrebu ili u blizini a i dalje ljepo dođe na domovinski ili buševec ili lučko i mi mu pomognemo tako da ga spojimo na kabel i čovjek vidi kako helikopter može letiti i 300 metara a ne 30 itd... a isto tako pomognemo oko setupa (tu je najbolji moj prijatelj Wespen!!!)
Najpreporučljivi helikopteri su: trex 500 ili klonovi (moj prijatelj Robert Tomšič ima copter x i helič je fenomenalan...a vrlo jeftin)protos 500 ( ima ga jako puno ljudi...imali smo ga Simpi,Igor,Majki,Brane,još jedan momak neznam kak se zove pa isto još jedan momak ,ni njega neznam kak se zove ,ja itd... trex 600 (malo je skuplji ali jebiga... veliki pim..k je veliki pim..k)trex 700 ima ga kolega Majki ( to je več opako đubre od kojeg lagano trnci prolaze...)
Klasa 450 je tak malo premala...i ekipa brzo oče zamjeniti večom...
Eto sve to je iz iskustva nas nekolicine a ne mlačenje prazne slame !!!
ostajte mi dobro !!!