Odg: Prvi rc helikopter . . . Reply #60 – December 27, 2010, 09:53:34 pm sori nije mi prikazo donji dio posta..
Odg: Prvi rc helikopter . . . Reply #61 – December 27, 2010, 09:55:37 pm Evo malo da vidis 3D sa 600-tkom...Tak ti i Robi leti kad mu otkaze repni servo Alan Szabo with T-Rex 600 and Spektrum DX7TRex 600 Helicopter - Amazing Tricks Posljednji model:Sin V1: tezina: 7500 g, raspon: 70 cm, gorivo:mlijeko, kapacitet rezervoara: sve veci, izdrzljivost: 0-24
Odg: Prvi rc helikopter . . . Reply #62 – December 27, 2010, 10:34:51 pm ili recimo vrhunsku autorotacijuPROTOS MSHU M R E O J E ali što te ne zakolje to te ojača pa si još boljiPROTOS AUTOROTATIONvrhunsko sletanje kakvom bi pozavidjeli i top gan pilotiPiper cub 3D !!!brzine blizu zvuka...protos 100 kmh !!??
Odg: Prvi rc helikopter . . . Reply #63 – December 28, 2010, 12:36:15 am Meni je ovo puno boljeTrex 600 Umreo je! Posljednji model:Sin V1: tezina: 7500 g, raspon: 70 cm, gorivo:mlijeko, kapacitet rezervoara: sve veci, izdrzljivost: 0-24
Odg: Prvi rc helikopter . . . Reply #64 – December 28, 2010, 01:46:57 am aučdobro znači ta početak trebam kupit stanicu...jel znate nekog u zagrebu ko prodaje neku koja bi meni trebala?
Odg: Prvi rc helikopter . . . Reply #65 – December 28, 2010, 08:55:46 am Quote from: robi on December 27, 2010, 09:12:51 pmQuote from: sid on December 27, 2010, 08:02:12 pmok, sve sam ovo procitao, i otprilike mi je jasno o cemu se radi,ali (uvijek neko ali)recimo ja sam na poklon dobio Belta CP V2 (naravno da sam ga nakon 3 sata (i punjenja baterija) zabio u strop sobe, popravio ga frend (valjda) i nakon toga sam ga stukao jos 3 puta (jos cekam komplet glave rotora jer sam izgubio one gumice kroz koje ide vijak kaj drzi bazu elise)uglavnom kad dobijem dijelove ide na ugradnju DTS-a, i opet probat u zrak (za sad mi je rekord 1,5m u trajanu od 2 sec.)nemam vremena za ozbiljno bavljenje modelarstvom,nemam vremena za narudzbe i odlazak van po helkace i dijelove,a htio bi (kad ulovim malo cajta) leprsati blizu kuce (sto mogu helicem)ima li nade za moj slucaj?s takvimnačinom razmišljanja bez uvrede ...NEMA !pravit cu se da nista nisam procitao tko leti vrijed, tko ne leti ne vrijedi, GRUNF
Odg: Prvi rc helikopter . . . Reply #66 – December 28, 2010, 05:06:53 pm HA HA HA eto vidite kako ga je moj Igorič fino satrao... ha ha ha
Odg: Prvi rc helikopter . . . Reply #67 – December 28, 2010, 09:36:23 pm Robi, šta to bi sa helijem? Trex 550E 3G, PA Bandit, HK Y-3 TricopterFutaba 9C, Jr MC-20
Odg: Prvi rc helikopter . . . Reply #68 – December 28, 2010, 09:55:52 pm ha ? ma niš sa helijem ali blokada u mojoj bulji...ma to je bio prvi let sa 600 totkom pa me ponjelo...
Odg: Prvi rc helikopter . . . Reply #69 – December 29, 2010, 12:04:56 pm Ma to je on vjezbao jedan novi manevar, zove se "dumb thumb" Posljednji model:Sin V1: tezina: 7500 g, raspon: 70 cm, gorivo:mlijeko, kapacitet rezervoara: sve veci, izdrzljivost: 0-24
Odg: Prvi rc helikopter . . . Reply #70 – December 29, 2010, 06:39:33 pm ma je istina ! "" to je jedan novi manevar(evo baš ovih dana pregovaramo sa Đejsonom Krausom iz PIKOZE firme da otkupe licencu !!!Inače "dumb thumb" je izvedenica od riječi d UM b tHUM b = UMHUM ,što na UZBEKISTANSKOM znači REGAL ,a DB je na KIRĐISTANSKOM broj 12, znači REGAL 12 (spačva ).Ljetos je spremačica Igoru čistila prašinu sa regala i slučalno joj opal trexič 600 na glavu i (mislim ne njenu nego svoju) i naravno ošle radixice i spindla...Tak smo nakon tog događaja svi počeli trenirati taj manevar!!!Evo Simpi je najavio isto za ovaj vikend prvi pokušaj !!!
Odg: Prvi rc helikopter . . . Reply #71 – January 07, 2011, 12:39:06 am zanima me sta mislite o ovome helikopteru?!http://www.rcmonstershop.com/index.php?route=product/product&product_id=66to bi mi bio prvi helikopter....
Odg: Prvi rc helikopter . . . Reply #72 – January 07, 2011, 01:31:47 am ja sam početnik ali mislim da ce se svi složit s mojim odgovorom...to ti je neisplativa investicija davat 800 krznenih za koaksijalni helikopter( oni su ti užasno spori i dosade za par dana,a vjetar ih ubija..,jedina prednost je što ih je lako vozit),rađe si prvo naruči neki mali helić za 20 dolara s ebaya,tek tolko iz zejbancije pa ga furaj po kući a onda nabavi neku dobru stanicu i vježbaj na simulatoru i u to vrijeme slaži nešto s čim se može letit.
Odg: Prvi rc helikopter . . . Reply #73 – January 07, 2011, 05:30:01 pm a znam da su spori i da ih je lako kontrolirati ali za ovaj pise da ima 3d akrobacije pa sam mislio da je malo zajebaniji od drugih...........a nemam blage koliko je tesko upravljati sa honye bee king 3..... neki kazu da nisu mogli poletiti sa king trojkom...... meni se svidja njihova brzina i lakoca tokom letenja bar mi to tako izgleda kadam gledam neke snimke....u svakom slucaju hvala na odgovoru tj misljenju
Odg: Prvi rc helikopter . . . Reply #74 – January 07, 2011, 06:04:23 pm Quote from: dvs20 on January 07, 2011, 05:30:01 pma znam da su spori i da ih je lako kontrolirati ali za ovaj pise da ima 3d akrobacije pa sam mislio da je malo zajebaniji od drugih...........a nemam blage koliko je tesko upravljati sa honye bee king 3..... neki kazu da nisu mogli poletiti sa king trojkom...... meni se svidja njihova brzina i lakoca tokom letenja bar mi to tako izgleda kadam gledam neke snimke....u svakom slucaju hvala na odgovoru tj misljenjuneznam kakve akrobacije bi taj mogao raditi ? svaki helič može letiti toliko brzo da izgubiš kontrolu i razbiješ ga !izgleda dosta velik i težak za igračkuheli ! samo nije mi jasno koliki je promjer rotora( sigurno nije 1 metar) .Ako ga gledaš kao igračku,onda možda i vrijedi !