Svatko koga zanimaju helići imao taj heli ili ga tek namjerava kupiti dobro je došao.
Vjerujem da će biti i prilike za kupiti nekaj na samoj livadi
pogotovo dijelova
Nije ovo nikakav službeni aeromiting u organizaciji MAK Velika Gorica već druženje i letenje helikopteraša.
Znači namjera je da se ljudi istog interesa okupe na jednom mjestu.
Pošto interes raste i bit će dosta ljudi morali se bumo malo bolje organizirati zato sve zainteresirane molim da se uključe ovdje ili jave na pm i da svako od nas barem malo pridonese.
Kaj se klope tiće meni se ne peku ćevapi a vjerujem nikom od nas. Zato kolega Dario ima brata koji ima catering i uskočio bude u pomoć.
Znači svi koji misle nekaj klopati nek u 11 sati već budu na livadi da skupimo lovu za klopu, čovjek bude otišao po meso u mesnicu i sve nam fino ispekao na svom roštilju. Mislim da je tak naj bolje da prepustimo to čovjeku od zanata.
Zato nek se svi jave na pm ili ovdje koji su zainteresirani za klopu jer važno je znati koliko to bude ljudi da se zna koliko bude porcija i koliko treba ovog i onog. Večeras budem otišao do njega da vidimo koliko perja to bude po osobi. I dogovor je da se peku pljeskavice ili budu hambići, budemo vidjeli još. Sa čevapima je muka, stalno ih treba okretati da se dobro osunčaju
Cuggu naj bolje da svako sam dofura ili može i to preko istog čovjeka.