evo danas sam ga prvi puta poletio i sletio u ruku.
I sada ga puštam sa terase isto iz ruke.
Vidim ja da ga ja u sobi natrumam ljepo za hover da je ko bubica odo van na 2 stupnja vidim treba ponovo trimati.
To je do žiroskopa znam tako je i na heliču ako imaš jeftiniji žiroskop.
Ali dobro i nije neki bed.
da nije tebi do toga što ga ne držiš ravno kod lansiranja? (jer je nemoguće ga držati fixno kao na podu jasno)
ono da mora biti miran u nekom položaju prije nego dodaš gas (tako odredi nultu točku)
kada polijeće s poda u stanu to je uvijek jednak nagib, pa kada ga jednom istrimaš, leti svaki puta ok.
a kada ideš na balkon držiš ga u ruci i daš gas, a on se kalibrira dok je u ruci....
ja bi izveo dva kratka testa i tako skužio jel ima pomoći
1. probaj ga tako pustit iz ruke u toplom stanu di si ga prethodno istrimao, pa vidi jel ima razlike poletio on s poda ili ruke...pritom ga namjerno nagni 10 stupnjeva prije davanja gasa. pa onda izravnaj.
2. kada ga nosiš na balkon, daj mu malo gasa dok je još na podu, tek toliko da se zavrte porpovi i onda ga podigni rukom i prebaci preko ruba, pa daj gas da poleti...
pa javi rezultat, sretno
i malo izoliraj te žiroskope, meni su u kutiji cd-a, di nema zapuhivanja hladnog zraka,
(a možda stavim i grijač i spužvu ako vidim da bu bilo potrebe,
makar, vidio si da je lijepo letio na 4°C tamo na domovinskom... pa si sve mislim da tebe zeza ta kalibracija prije davanja gasa.)
ovo što je davor nabavio vjerujem da bu letilo bolesno,
čekamo njegov review