ZBOG OVAKVIH TREBA KORISTITI I DALJE ELEKTRIČNE STOLICE December 08, 2010, 10:37:28 pm Poslao mi link danas prijatelj Robi !I onda piše u kronici "motorist skrivio prometnu nesreču..." Zbrojite največu njegovu brzinu(nažalost jadni motor ošao u blokadu...)sa svojom (recimo 90)vi dolazite iz suprotnog smjera naravno i zamislite kaj se dogodi vama,ženi i vašoj djeci Craziest Bike Driver Ever
Odg: ZBOG OVAKVIH TREBA KORISTITI I DALJE ELEKTRIČNE STOLICE Reply #1 – December 08, 2010, 11:19:03 pm ajd kad je već budala (da je nekome od plavaca u interesu, našli bi ga već 100 puta, pošto se vidi di živi) pa treba iskoristiti ono što se može dok ima vremena, treba ga netko pitati kojom kamerom je snimao, pošto nije fisheye kao gopro, a vjerojatno je isto mala pošto stane tamo di je.
Odg: ZBOG OVAKVIH TREBA KORISTITI I DALJE ELEKTRIČNE STOLICE Reply #2 – December 08, 2010, 11:19:27 pm slažem se gledao sam samo do 4 minute, žao mi mb na to tršit krenuo je iz biograda prema pakoštanima, bio sam dole dvaput nadam se da če ga nači kao i onog koji je snimio ghostride do svog dvorišta
Odg: ZBOG OVAKVIH TREBA KORISTITI I DALJE ELEKTRIČNE STOLICE Reply #3 – December 09, 2010, 08:32:07 am PA od prekjuce ovakav video se moze smatrati zakonski vazecim dokazom protiv njega.Dovoljno je da neko video da na policiju i .... ako decko nema nekog na visokoj poziciji.... Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.
Odg: ZBOG OVAKVIH TREBA KORISTITI I DALJE ELEKTRIČNE STOLICE Reply #4 – December 09, 2010, 08:53:48 am Ne treba za takve konjine elektricna stolica, struja je skupa a ima jos minskih polja za počistiti, štap u ruke u nek ubada
Odg: ZBOG OVAKVIH TREBA KORISTITI I DALJE ELEKTRIČNE STOLICE Reply #5 – December 09, 2010, 09:10:52 am cini mi se da brzinomjer jako laze struja zakon, nitro USTAV
Odg: ZBOG OVAKVIH TREBA KORISTITI I DALJE ELEKTRIČNE STOLICE Reply #6 – December 09, 2010, 10:02:59 am laze, ne laze, nije bitnovidi se golim okom da debelo prekoracuje dozvoljenu brzinuvoznja na jednom tocku se moze okarakterisati kao "nesmotrena voznja"i tako dalje, raspolozen sudija bi ga lijepo rebnuo.ja bih. Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.
Odg: ZBOG OVAKVIH TREBA KORISTITI I DALJE ELEKTRIČNE STOLICE Reply #7 – December 09, 2010, 11:40:35 am Quote from: eewan on December 09, 2010, 09:10:52 amcini mi se da brzinomjer jako lazene laze definitivno, tip je slucaj za promatranje, ne bi mu skodilo da malo posjeti odredjene ustanove koje se bave mentalnim problemima
Odg: ZBOG OVAKVIH TREBA KORISTITI I DALJE ELEKTRIČNE STOLICE Reply #8 – December 09, 2010, 08:05:10 pm svi smo mi (bili) mladi i ludi, ali se ne sječam da smo dovodili toliko drugih u opasnost, nekak smo se više skrivali i bilo nas je sram da nas tko vidi. A danas si najfaca ako to metneš na net i po mogučnosti da svi znaju tko si...to više nema ni veze sa samodokazivanjem, nego kak davorvž veli, liječenje ...
Odg: ZBOG OVAKVIH TREBA KORISTITI I DALJE ELEKTRIČNE STOLICE Reply #9 – December 09, 2010, 08:23:39 pm gle ko to prica zvali su ga rucna kriz-dugo selo .......
Odg: ZBOG OVAKVIH TREBA KORISTITI I DALJE ELEKTRIČNE STOLICE Reply #10 – December 09, 2010, 08:38:22 pm Eto ...mogu reci samo da je podnesena prijava protiv zasad (nepoznatog vozaca)!Pa sta bude, bude.... LP, Chris... gravity always wins ....
Odg: ZBOG OVAKVIH TREBA KORISTITI I DALJE ELEKTRIČNE STOLICE Reply #11 – December 09, 2010, 10:00:47 pm Quote from: kbelcar on December 09, 2010, 08:38:22 pmEto ...mogu reci samo da je podnesena prijava protiv zasad (nepoznatog vozaca)!Pa sta bude, bude....Ti si u Policiji?
Odg: ZBOG OVAKVIH TREBA KORISTITI I DALJE ELEKTRIČNE STOLICE Reply #12 – December 09, 2010, 10:09:15 pm Ma ne .....Samo kazem sto se prica! LP, Chris... gravity always wins ....
Odg: ZBOG OVAKVIH TREBA KORISTITI I DALJE ELEKTRIČNE STOLICE Reply #13 – December 09, 2010, 10:48:14 pm lik je stvarno TURBO konjina MOJ KOMP!! http://tinyurl.com/miso227PCMOJ SKUT!! http://tinyurl.com/miso227SKUT
Odg: ZBOG OVAKVIH TREBA KORISTITI I DALJE ELEKTRIČNE STOLICE Reply #14 – December 09, 2010, 11:18:33 pm Quote from: gyro on December 09, 2010, 08:23:39 pmgle ko to prica zvali su ga rucna kriz-dugo selo ....... jel to onaj što je u prestizanju pokazivao golo dupe kroz prozor (na -5*)?