Evo mali update
ovako ova kineska elektrika radi super jedina mana je u reglerima za koje sam znao da su loši kako kineske kopije tako i njemaćki orginali.
U mojem slučaju u samom testiranju u roku 10 minuta su crkla 2 reglera prvo motor jedan poslje par min motor 3.
Problem je što su ti regleri deklarirani za max 10 A a rade sa motorima do 7 A.
Moji motori su 12 do 14A znači duplo jači.
I nije ni čudo što su crkli.
Tako da je to regler za male i lagane letjelice do max 1 kile.
Moj hexakopter spreman za let sa velikim fotičem DSLR-om ima skoro oko 3,5 kg tako da nema šanse da to radi a kamoli da je sigurno.
Čak i oni 2,1 verzija reglera nije nešto koja navodno ima 35 do 40 A ljudi se žale da im izgaraju a kt ome koštaju oko 55 eura komada pa x6 pa se nakupipreko 300 eura samo za to a carina shiping zaokruži na 450 do 500 eura za 6 komada da su tu.
Tako da ta opcija nije loša ako bi ti regleri radili savršeno ali ovako ne.
I zadnja opcija su 1hoch4 regleri isto njemačka firama isto skupi ali radi ko ludi bez pregrijavanja i izgraranja.Puno ljudi vani ih koriste na AP platormama.
Zato uzimam te reglere.
regleri su 30 A što je više od duplo jače nego šta mi treba za moje motore.
Evo trenutno samo elektrika moja pripremljena za montažu reglera koji trebaju da dođu:
na slici vidite doljnju stranu najgornje ploće na koju se montireju regleri.
Ima znači 12 debelih žica koji služe za napajanje svakog od 6 reglera posebno i 12 tanjih žica koje služe za upravljanjem svakim od reglera.
Gornja strana gornje ploče je flight ctrl koji služi za upravljanje svime i sa strane PPM encoder.
Znači prva 2 pina su plus i minus ostalo su samo portovi ili kanali u mojem slučaju prava 4 (bijele žice su za osnovnu kontrolu)
2 dvije (žute) za dodatne stvari kao pressure snzor i ostalo.