Eh nisam ti ja nikakav EDF majstor, no, tog Miragea imam doma i nećeš požaliti ukoliko se odlučiš za njega....
Ako si ozbiljno zagrizao za njega mogu te savjetovati o svemu, ali ako ne onda mi se i ne da jer ima dosta toga...
u svakom slučaju taj avion može lijepo letjeti već s 5S...pa ide sve do 12S..ja sam osobno na 8S..2x 4 Rhino 3700 mAh 20C
treba ti pristojna 90 mm turbina Wemotech midi fan ili HET 90 mmm impeler
pripadajući motor od kojih 1200 w +....
trebaš regler od najmanje 80A
i samo dva digitalna serva od kojih 2.5 kg....imaš sada na HC Hitec serva koja se najviše koriste kod impeler modela
Dakle, ako ćeš ga stvarno naručiti onda ću te još konkretnije savjetovati
U svakom slučaju računaj na još podosta novčića
evo ti ovdje jedan filmić s 5S tako da vidiš za usporedbu kako to ide..na kraju ti piše koju turbinu koristi i koji motor..vidiš kako slijeće ko neki parkflyer....
FlyFly Mirage 2000evo ti gotov odličan set up za 6S što se najčešće i koristi u ovome avionu
flyfly mirage 2000 tigermeet 6S setupi ludi Australac s 12 S konfiguracijom
FlyFly Mirage 3000 Watts 12S Maiden test flight by Wobbysa strane imaš ostale mirage pa si malo pogledaj..
u svakom slučaju u njega ne bi stavljao jeftinu turbinu i motor..regler bi ti mogao biti Turnigy, a baterije i servači mogu biti s HC-a.
motor i turbina nikako....
još ga možeš presvuči u 25g staklo
na ovoj stranici možeš pronači sve što ti treba za njega
www.rc-warbirds.com a na ovoj skupljena iskustva iz cijelog svijeta vezana uz taj krasan model
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=879307&highlight=Bonding+with+FLYFLY+Extreme+RC+Mirage+2000lp
Toni