pomozite!!! December 31, 2010, 12:25:17 am ja imam jedan problem ja bih radio nekakav brodić kupio bih stanicu 2.4 ghz od hobykinga 6ch i prijemnik možete li mi pomoći oko odabira motora i regulatora brzine, ono kad piše 60A ili tako nekako gdije mogu nabaviti kompletnu osovinu sa propelerom (samo da namontiram na brodić)molim vas početnik sam u ovome nabrojite sve dijelove brodića (elektronika) što moram imat da bih vozio brodić sa jednim jačim motorićem i s jednim servom za skretanjeto bi bio neki brodić koji može dizati zadnja vrata kao kod onih kruzera za auta unaprijed hvala Ništa nije na cijeni. Cijena je na svemu.
Odg: pomozite!!! Reply #1 – December 31, 2010, 10:05:00 am ........to bi bio neki brodić koji može dizati zadnja vrata kao kod onih kruzera za auta ?
Odg: pomozite!!! Reply #2 – December 31, 2010, 10:43:07 am Prvo bi trebal napisat kolko bi bil velik,težak,brz,spor.... Robert
Odg: pomozite!!! Reply #3 – December 31, 2010, 11:02:07 am ovak ti prvo napravi čamac!!!! a onda dok bude gotov pitaš kaj trebaš!!!!! jer ti sve ovisi o tome kaj je toto napisal.
Odg: pomozite!!! Reply #4 – January 01, 2011, 03:38:52 am ok hvala napraviti ću brodić i uploadat slike sretna nova 2011 godina Ništa nije na cijeni. Cijena je na svemu.
Odg: pomozite!!! Reply #5 – January 01, 2011, 12:40:31 pm To je za ribičiju vjerojatno za hranu??? Aero zagi 4s http://rcwings.webs.com/
Odg: pomozite!!! Reply #6 – January 01, 2011, 08:08:24 pm kak si pogodia Ništa nije na cijeni. Cijena je na svemu.
Odg: pomozite!!! Reply #7 – January 01, 2011, 08:58:52 pm ovak striček stork ti se bavi s izradom tih čamaca!!!! pa ako budeš dovoljno dobar možda ti objasni sve.... javi se njemu.... mislim da ti je to najbolja solucija!!!!
Odg: pomozite!!! Reply #8 – January 01, 2011, 09:30:05 pm ima i u sisku jedan modelar koji bi ti vjerojatno složio dvotrupni čamac, postoji kalup Karlo. 098-711-540, Sisak
Odg: pomozite!!! Reply #9 – January 13, 2011, 07:33:16 pm Imaš u šoping centru prečko na drugom katu rc dučan čovjek ti može naručiti i pokazati u katalogu a imaju i int.stranicu samo upiši u google rc prečko imaš tamo za vidit....pogledaj na forumu moj zahtjev za pomoč pa da vidiš kaj ja slažem!!!
Odg: pomozite!!! Reply #10 – January 14, 2011, 10:09:25 am piše Forum Autor Administrator Subota, 10 Travanj 2010 09:58 Poštovani Forum trenutno nije aktivan Copyright © 2011 rc-model.net. Sva prava pridržana. Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom.. Ništa nije na cijeni. Cijena je na svemu.
Odg: pomozite!!! Reply #11 – January 14, 2011, 02:30:44 pm http://rc-model.net/ to ti je adresa za prečko
Odg: pomozite!!! Reply #12 – January 14, 2011, 05:18:45 pm i piše O namaForumVijestiDogađanjaOnline shop Početna stranica Forum Glavni izbornik PočetnaUčestala pitanjaNovostiLinkoviKako do nas ?Kako do nas - Google kartaOpći uvjeti poslovanjaCjenik -xls 30.09.2010 !! Dodatni sadržaji Korisni savjetiUputstva za proizvodeGalerija slika informacije otvorenje Novi proizvodi ImageSlideShow requires Javascript Forum Autor Administrator Subota, 10 Travanj 2010 09:58 Poštovani Forum trenutno nije aktivan Copyright © 2011 rc-model.net. Sva prava pridržana. Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom.. Powered by Joomla!. valjani XHTML i CSS. Ništa nije na cijeni. Cijena je na svemu.
Odg: pomozite!!! Reply #13 – January 14, 2011, 07:08:28 pm čovek božji pa stisni početna stranica!!!!
Odg: pomozite!!! Reply #14 – January 14, 2011, 07:10:09 pm JA OTVORIM STRANICU I PIŠE: * O nama * Forum * Vijesti * Događanja * Online shop Croatian(HR)Početna stranicaGlavni izbornik * Početna * Učestala pitanja * Novosti * Linkovi * Kako do nas ? * Kako do nas - Google karta * Opći uvjeti poslovanja * Cjenik -xls 30.09.2010 !!O proizvodima * AUTOMOBILI * AVIONI * BRODOVI * ŽELJEZNICA * MATERIJALI * MAKETE * BATERIJEDodatni sadržaji * Korisni savjeti * Uputstva za proizvode * Galerija slikaPrijava korisnikaKorisničko ImeLozinkaZapamti me * Zaboravili ste lozinku? * Zaboravili ste Korisničko Ime? * Registracijainformacije * otvorenjeNovi proizvodi * Novi proizvodi * Novi proizvodi * Novi proizvodi * Novi proizvodi * Novi proizvodi * Novi proizvodi * Novi proizvodi * Novi proizvodi * Novi proizvodi * Novi proizvodi * Novi proizvodi * Novi proizvodiNajnovije !!! * O avionima * Proizvodi u dolasku * Vijest 4 Omiljeni članci * O avionima * O nama * Čuvanje LiPo baterijaDobrodošli u RC-MODEL SHOPNoviteti... PDF Ispis E-mailUtorak, 12 Kolovoz 2008 16:50HOT ROD --1350 KN !!! RETRO IZGLED !!!! hot rodPoštovaniNaručivanje modela iz bogate ponude naših dobavljača moguće je putem kataloga ( linkovi na ovim stranicama )ili u RC-Model Shopu u Prečkom.Nadamo se da će iskusni i modelari početnici kod nas naći dobro mjesto za ispunjenje želja.PozdravAžurirano Petak, 14 Siječanj 2011 16:18 Copyright © 2011 rc-model.net. Sva prava pridržana.Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom.. Ostali posjetiteljiTrenutno aktivnih Gostiju: 7 OglašivačiPoveznice:Ads by RCMS!feed-image Feed EntriesPowered by Joomla!. valjani XHTML i CSS.