Trgovina u Kini - placanje predracunom January 01, 2011, 11:00:15 pm Posto nikad nisam narucivao kod kineza (nemam Pay-Pal, ni MasterC...) zanima me ako ima koja od trgovina opciju placanja predracunom (na njihov SWIFT-IBAN)? Trebao bi 2 kom LiPo a ovdje u Juropi su stvarno preskupe Unaprijed zahvaljujem...
Odg: Trgovina u Kini - placanje predracunom Reply #1 – January 02, 2011, 09:11:49 am Quote from: belovic on January 01, 2011, 11:00:15 pmPosto nikad nisam narucivao kod kineza (nemam Pay-Pal, ni MasterC...) zanima me ako ima koja od trgovina opciju placanja predracunom (na njihov SWIFT-IBAN)? Trebao bi 2 kom LiPo a ovdje u Juropi su stvarno preskupe Unaprijed zahvaljujem...vecina ti ima opciju po predracunu ili western union, ako nemaju definirano negdje na stranici posaljes upit mailom, sigurno ce prihvatit
Odg: Trgovina u Kini - placanje predracunom Reply #2 – January 02, 2011, 09:27:04 am na uplatu preko swifta imaš 100kn provizije,pa bi za 2 batke moglo biti neisplativo (znam jer sam plaćao više puta polog za rezervaciju hotela vani tako)dakle, odi u zagrebačku banku (možda i druge imaju, ja govorim samo ono što radi 100%)i kupiš tamo poklon karticu od 100-1500 kn. i onda njom kupuješ kao da je kreditna,upišeš brojeve s nje i dućan ju prihvati kao VISA karticu.a ono što ti ostane nakon kupovina online potrošiš u dućanu u Hr ili ti čak vrate na ruke u banci(ovo posljednje ako je ostalo <100kn)
Odg: Trgovina u Kini - placanje predracunom Reply #3 – January 02, 2011, 12:49:25 pm Na Pbz banci je provizija 50 kuna. Jebo nitro i benzin , struja zakonhttp://www.rcwings.webs.com/
Odg: Trgovina u Kini - placanje predracunom Reply #4 – January 02, 2011, 04:09:48 pm @Tomislav_zg kaj se moze ta kartica registrirat na paypal?!
Odg: Trgovina u Kini - placanje predracunom Reply #5 – January 02, 2011, 04:36:30 pm Quote from: BuBizgb on January 02, 2011, 04:09:48 pm@Tomislav_zg kaj se moze ta kartica registrirat na paypal?!imas u Hypo banci Mastercard Prepaid, ja istu koristim, primaju je svih servisi koji rade sa lovom, Paypal,Moneybookers...
Odg: Trgovina u Kini - placanje predracunom Reply #6 – January 02, 2011, 09:04:53 pm Pa reci koje ti batke trebaju. Budemo naručili RC elektronika radi na bijeli dim. Kad bijeli dim izađe, elektronika je za baciti...
Odg: Trgovina u Kini - placanje predracunom Reply #7 – January 02, 2011, 09:10:28 pm 2 BubiZG: nisam nikad koristio tu prepaid na paypalu, već sam direktno kupovao s njom na hobbykingu. dok mi nije došla mastercard (jer proces izrade traje, a ove dobiješ odmah u ruku), mastercard provjereno ide na paypal. mogu ti ja poslati broj od neke prepaid koju sam ispucao, pa ju ti probaj sebi prijaviti na paypal i vidi jel šljaka.
Odg: Trgovina u Kini - placanje predracunom Reply #8 – January 02, 2011, 09:16:09 pm hvala na ponudi ... necu sad kemijat!! Znam za mastercad i paypal ... imam otvoren od prvog dana kad je dostupan u hrv. Ovo me zanimalo za info ... trebam uskoro nesto s ebay-a a trenutno mi master nije u funkciji ...
Odg: Trgovina u Kini - placanje predracunom Reply #9 – January 02, 2011, 09:59:30 pm s americanom preko paypala kupujem već preko 2 god,ali otkad sam ušao u ovo s aviončićima, otvorio sam posebno mastercard da ne bi dolazio izvadak doma skupa s ostalim amexima ukućana, jer oni šalju na jednoj listi sve troškove neke stvari je bolje zadržati za sebe budem ja probao dodati neku prepaid pa ti javim jel ide na paypal (kao što ide direktno na hobbyking npr)