ja sam probao doslovce to što si nacrtao, kupio lemilicu ali nula bodova,
dapače cekas žica je bila u igri(tapiker - zavrtnica), a možda klavirska reže na manjem naponu...
pa sam na kraju iskoristio potenciometar od rasvjete i super reže, preko 20 krila sigurno narezano već.
http://www.flyfreak.net/samogradnja/moj-prvi-projekt-pa-odmah-zagi-%29/postoje napajanja sa varijabilnim izlazom(sigurnije jer nigdje vani nemaš 220 u igri), ali ako to nemaš pri ruci, ovo je isto ok.
samo pazi da fazu spojiš preko potenciometra i da ide na krak koji je dalje od tebe,
tako da kojim slučajem i pukne žica tebi ništa neće biti,
em je napon srezan preko pota, em se žica sfrče dalje od tebe, prema drugom kraku,
a ako pukne na suprotnom kraku, ide prema tebi jasno, ali onda nije više pod naponom već je na 'nuli',
(što ne bi bilo zgodno da ne paziš na fazu, onda bi bila itekako

)
i kada režeš, nemoj da ti žica pruža otpor, znači da ideš prebrzo, pa ti se stvara trbuh u sredini, žica u kasni za krajevima,
pošto opruga za natezanje popusti pod silom i onda se izduži žica,
isto tako ne smiješ ni jako pregrijati žicu jer bu topila 5 mm oko sebe i dobit ćeš tanji profil nego šablonu.
probaj par rezova prije nego što kreneš po već pripremljenom bloku, no ako si ovo skicirao u 3D samo da nam postaviš pitanje,
onda si vjerojatno vrlo pedantan pa ne sumnjam u uspjeh iz prve

sretno