Odg: HK 450MT problem
Reply #33 –
Skupio sam vremena dovoljno da probam ponovno hover. Letio je rep više nego prije. Primjetio sam da je šarafić na repnom servu lagano se otpustio, zategnuo , osigurao, sada je manje više kao prije.
Otišao na net, surfao.
Napravio slijedeće, podesio u RATE modu da helić relativno drži se na miru, vrlo malo je bježao u lijevo.
Prebacio na HH mod, i tamo podešavao gain. Kako? Ni sam ne znam ali sam našao kombinaciju koja je čak dok sam je mijenjao imala neki utjecaj na helić.
Na heliću sam ostavio D933MG servo, nisam imao vremena mijenjati na DS480.
Ostavio sam na HK401B delay na nula, gain sam stavio na oko 50 na samom žiroskopu. Mada su tamo vrijednosti od 200 ili tko nešto. Uglavnom igranje na njemu samom s gainom, nije imalo neki utjecaj.
Pa sam petljao po daljincu Futaba7C i naišao na slijedeće.
Naime postoji dio GYRO i pod njim ima slijedeće:
Opcija da se dodjeli switch na njega te ovisno o broju položaja ima toliko pozicija kojima se može mijenjati vrijednost od nula do 100%.
Stavio sam na switch E i namjestio vrijednosti na UP 65% i down 45% čisto radi probe.
Postoji opcija gyro mode: i pod njom GY i STAND. E sada , u uputstvima od Futabe nema ništa o tome. Pa sam stavio na GY kao gyro.
I stvar funkcionira ovako. Bez obzira na položaj switcha koji je dodjeljen (switch E) žiroskop ostaje u rate modu, ledica se ne pali i rudder se vraća uvijek na početnu poziciju. Svi ostali switchevi ne rade ništa. Osim dva kojima sam dodjelio Dual rate/expo.
NO kada prebacim u STAND mode pod opcijom gyro mode, stvar radi slijedeće.
Na "D switchu"(iz ne znam kojeg razloga) žiro se prebacuje iz RATE u HH mod. Ledica se pali i promjenom UP, DOWN vrijednosti, definitivno mijenjam "mrdanje repa".
Nije mi jasno slijedeće: zašto D switch ako je dodjeljen E switch, i što je onda GY i STAND mod?
Ovim načinom sam smanjio mahanje repa skoro na potpunu nulu. Još mi je ostalo lagano zakretanje u lijevo, no mislim da bi to trebao podesiti mehanički, ne?
Ako helić lagano odlazi u neku stranu, klizi lijevo ili desno boćno, to mogu s trimom, ili se baš mora mehanički podešavati. Govorim o malim laganim kretnjama, gdje bježi vrlo malo.
Čisto pitam, jer helić sada stoji skroz dobro, ali za ubuduće da znam pstupak.
Sada kada to zgotovim, ostaje mi REVO MIX, koji nemam pojma jel trebam uopće dirati i što zapravo radi. Kako sam shvatio on kompenzira zakretni moment kod dodavanja gasa i mijenjanja pitcha. Jel to istina i da li to treba uopće dirati?
Čovjeće ovi helići su zahtjevni. Složiš pet aviona dok složiš jedan helić. No definitvno imaju svoje čari.