CA ljepilo - otapalo January 24, 2011, 09:43:08 pm Pozdrav narode Dakle pitam se čime da otopim otvrdnulo ljepilo (Cyanoacrylate) u dozeru na flašici - a da je dostupno, da ne bušim svaki put sa svrdlom kad želim nešto zaljepiti!!zhvaljujem, pozzz[attach=1] LP, Chris... gravity always wins ....
Odg: CA ljepilo - otapalo Reply #1 – January 24, 2011, 09:54:26 pm Kvalitetna pakiranja u čepu imaju iglicu koja uđe u dozer (10g Loctite).Ja sam uzeo malo deblju šivaču iglu i stavio u dozer, poklopac mi nije potreban.Ako se i nešto malo stvrdne na igli to snjom izađe van, tada očistim iglu i sve ispočetka. MX16s+Assan, AURORA 9, T8FGSF47, Ventus 2AX, Shadow, Elektra,Optima PRO, Discus CS, Escape Jarro MilerEagle Tree PRO
Odg: CA ljepilo - otapalo Reply #2 – January 24, 2011, 09:56:02 pm Quote from: Kobac on January 24, 2011, 09:54:26 pmKvalitetna pakiranja u čepu imaju iglicu koja uđe u dozer (10g Loctite).Ja sam uzeo malo deblju šivaču iglu i stavio u dozer, poklopac mi nije potreban.Ako se i nešto malo stvrdne na igli to snjom izađe van, tada očistim iglu i sve ispočetka. Za več otvrdnulo ljepilo samo mehanika i to kvalitetno očistiti jer na toj plastici Ca ne drži dobro. MX16s+Assan, AURORA 9, T8FGSF47, Ventus 2AX, Shadow, Elektra,Optima PRO, Discus CS, Escape Jarro MilerEagle Tree PRO