Pošto sam ja jako nov na ovom forumu, ne mogu si dozvoliti neko preveliko pametovanje, no čitajući tvoj post, oprosti mi, ali dize mi živce. Da li si ti uoppce procitao svoj post, kazes da si zbog besparice prestao se baviti RC modelima, onda si se nakon 13 godina sjetio da bi se mogao baviti s tim, ali te opet zeza besparica. Pa bi htio neki elektro-motor dok se ne uvjezbas. Sto se mene tice mozes vjezbati i na motoru od ves-masine.
Ovako, da ti ja pomognem, jer stvarno si slozio post da covjeka odvraca od bilo kakvog pisanja, odnosno odgovora.
Ja sam jako zelen u ovom obliku modelarstva, ali bez obzira na to postavit cu suvisla pitanja, a ostalo cu improvizirati i uciti na vlastitim greskama. Motore , propelere, ESC i servo uredjaje cu koristiti kao gotove proizvode, bez obzira koliko kostaju, jer ako to ne mogu kupiti, necu se s tim hobijem niti baviti.
Da previse ne pametujem, ako ti taj hobi, kao i bilo koji drugi, predstavlja veliki financijski problem, sacekaj malo, zapisi ideje i cekaj da se situacija popravi. Znam da je cekanje tesko kad te nesto primi, govorim iz vlastitog iskustva, bitno je samo da se mozes pokriti koliko je pokrivac dug, da prsti ne nazebu.
Ja se stvarno nadam da nisam previse nas..o
Lijepi pozdrav i svako dobro