Odg: Letenje u Zadru (Ninski Stanovi) Reply #30 – May 17, 2013, 05:00:02 pm Pa i ne bas al odgovor ces dobit na pp
Odg: Letenje u Zadru (Ninski Stanovi) Reply #31 – May 17, 2013, 06:33:12 pm Šteta što nisam vidio stroj kako leti Pančohar F8X - Pančohar X8 MINI - Pančo Phantom 3 Pro
Odg: Letenje u Zadru (Ninski Stanovi) Reply #32 – June 27, 2013, 12:00:01 pm Posli nesto vise od pola godine nekoristenja nase piste napokon smo se vratili... no ono sto smo zatekli nije bas za veselit se Ovako gustu travu nisam bas ocekivao tako da je kosenje prava nocna mora... imamo dvije kosilice i ovim tempom ce nam trebati cca 10 dana da sve sredimo kosenje... prasume Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti, ne vrijedi.A ja letim DJI Quad... i Yuneec typhoon H http://www.youtube.com/user/NiramZDskype: niram_zd
Odg: Letenje u Zadru (Ninski Stanovi) Reply #33 – July 14, 2013, 10:26:12 pm Pošto jako blizu Ninskih stanova ljetujem bio danas malo posjetiti ekipu na letelišćuEvo par slika [attachimg=1][attachimg=2][attachimg=3]Bilo je ugodno društvo, vidimo se u nedjelju na natjecanju ako ne prijelpMarjan Zagi, Mini Titan 325, F5J-N 400 by Beli, MPX Easy Star IIMPX Funjet, Cessna 177 GP-10,MPX FunCub, Robbe Charter, Combat & Slope Soaring Wing, Mini Dex DLG, SpaceWalker, Cirus.Futaba 7C
Odg: Letenje u Zadru (Ninski Stanovi) Reply #34 – July 27, 2013, 11:06:59 pm Danas testirao JAZO HEXA V1 i snimao fotke sa SONY NEX5N. Hexa s KK.20 podešen bez aparat se jako ljuljala. Trebam podesiti P i I u self level modu za to opterećenje. Premali iznosi pa je dosta plivala. Sutra nova podešavanja. Probao pan-tilt sa 1 osi ali upravljanje s RX Corona 35MHz je bilo gličevito, tako da sam odustao od pomicanja aparata po osi. Evo i jedne slike za one koji ne mogu na more. Kršite svoje koptere da biste ih bolje upoznali ! :-)A sada i avione! :-(
Odg: Letenje u Zadru (Ninski Stanovi) Reply #35 – March 07, 2016, 08:06:25 am Eto da malo obnovim ovaj post da ne ispadne da u ZD vise nitko ne zuji Nisu Ninski Stanovi ali je jako blizu... pista Šepurine!Lip dan pa steta ne potrositi koju bateriju http://www.youtube.com/watch?v=HF2jVxs48y8 Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti, ne vrijedi.A ja letim DJI Quad... i Yuneec typhoon H http://www.youtube.com/user/NiramZDskype: niram_zd
Odg: Letenje u Zadru (Ninski Stanovi) Reply #36 – March 07, 2016, 08:19:25 am Ja vidim da je to bio 402 street race,a ne modelarstvo! Jel mi se to od tamo vidi dio Vira?Srdačan pozdrav! Spektrum DX8Predator 650,Robocat 270,Dji Mavic air,Omei2000EP,Flamingo,Cyclone-E,Curare 40,Nemesis 60,MPX funracer,Mustang,WotXL,Meridian
Odg: Letenje u Zadru (Ninski Stanovi) Reply #37 – March 07, 2016, 08:24:14 am Je lipa je vidljivost bila ... cisto posli kise Slab je to bio street race ... skuplji modeli u zraku nego neke olupine sto su se po pisti kotrljale Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti, ne vrijedi.A ja letim DJI Quad... i Yuneec typhoon H http://www.youtube.com/user/NiramZDskype: niram_zd
Odg: Letenje u Zadru (Ninski Stanovi) Reply #38 – March 10, 2016, 08:24:12 am Zadarski modelari više nemaju svoju livadu odnosno pistu. Ovo u Šepurinama je totalno sranje: nema hlada, auti i motori divljaju čak i pred policijom, ljudi se prošetavaju po i oko piste...uglavnom ako imaš avion onda je Zadar trenutno u banani i pitanje je dana kad će se Šepurine opet zatvoriti za javnost. Hoće li se što konkretno pomaknuti ne znam ali stanje nije obećavajuće za nas modelare. Jebo struju, samo nitro i benzin.
Odg: Letenje u Zadru (Ninski Stanovi) Reply #39 – May 14, 2017, 03:13:08 pm [attachimg=1] Starenje je neizbježno ali zato odrastanje nije
Odg: Letenje u Zadru (Ninski Stanovi) Reply #40 – May 14, 2017, 07:56:13 pm neka, mlade snage kreću. Samo ih roditelji moraju pravilno usmjeravati Kršite svoje koptere da biste ih bolje upoznali ! :-)A sada i avione! :-(
Odg: Letenje u Zadru (Ninski Stanovi) Reply #41 – May 14, 2017, 07:58:23 pm Još je i kum tvome Mavicu, čim ga je vidio viknio je "PAUK" Starenje je neizbježno ali zato odrastanje nije
Odg: Letenje u Zadru (Ninski Stanovi) Reply #42 – May 16, 2017, 12:02:30 pm a baš sam razmišljao kako da ga "krstim". Svaka moja letilica ima neko ime. PRIHVAĆENO! Kršite svoje koptere da biste ih bolje upoznali ! :-)A sada i avione! :-(