Mislio sam da je u meni samo problem, sad kad ovo čitam ovu temu odma mi je lakše
Početnik sam u ovome, prvi moj let uopće - sa zagijom po jakim vjetru - trajao 30 sekunda i na ne baš velikoj površini, z desne strane rijeka, z lijeve cesta i sav sretan što sam ga prizemljio i otišao samo bočni stabilizator i nosač motora (i još k tome letio sa 100 % otklonom zakrilca).
Nakon toga stavljam aluminijski nosač motora..
Drugi let - na većoj površini, bez ljudi i ceste i vjetra - nakon 2 sekunde pad - razlog: pre malo gasa, opet se otkinuo winglet, odoh doma lijepiti, nakon pola sata odlazim ponovno i opet ista stvar
Treći let - uspijevam poletjeti i ono sav sretan, zaboravih od uzbuđenja smanjit gas, a model nije utriman i počne vuči na lijevo i skoro pri punom gasu pada - otišao servo motorčić
Četvrti let - konačno uspijevam poletjeti, utrimati zagi i letim 10 min, uspjevam ga spustiti - oduševljen letom
Peti let - zovem prijatelja da vidi kako to ide, letim 7 min, svi oduševljeni, i razgovaram sa njim usput i par puta skinem pogled na seknudu sa zagija u razgovoru s njim, pogledam zagi, bio je daleko i nisam dobro procijenio nagib, letio u desno i ja još više desno i opet ga razbio i opet otišo servo.
Sad sam sav sretan što je još u jednim komadu... Toliko za sada..