Kada imate najviše vremena Za Modeling :))) Šeherezada Rula :P February 16, 2011, 09:31:26 am Eto tema koju sam skuzio slucajno Jučer hahahaha Sve u svemu Slazem Mutanta i Mir i Tišina Nemres Vjerovat:)) Ljepim i ljepim i nitko me ne smeta , Sta bi Kada šeherezada ne telki Svi zuje mir i tisina aaaa to je tooo ) Osobno najvise vremena provodim na poslu, tu i tamo poslje posla ili dok je šeherezada ))
Odg: Kada imate najviše vremena Za Modeling :))) Šeherezada Rula :P Reply #1 – February 16, 2011, 09:37:30 am Onda jako kratko moreš slagat kad serija traje 45 minuta i za to vreme ne napraviš baš puno. Robert
Odg: Kada imate najviše vremena Za Modeling :))) Šeherezada Rula :P Reply #2 – February 16, 2011, 09:47:14 am Hahahahah Zato to ili dok spava rijesim ili dok sam na poslu a nemam sta za raditi kada sve rijesim )) Vecina ih je nastala tu )A kada dodem doma ceka me jos gro stvari tipa lakiranja, Airbrusha, Zena i auta Kaj nije dovoljno
Odg: Kada imate najviše vremena Za Modeling :))) Šeherezada Rula :P Reply #3 – February 16, 2011, 11:40:36 am Onda je tebi super ako se na poslu moreš baviti s modelima.Ja slažem navečer dok vi spavaju i ujutro se jedva zbudim i skoro zakasnim na posel. Robert
Odg: Kada imate najviše vremena Za Modeling :))) Šeherezada Rula :P Reply #4 – February 16, 2011, 01:42:39 pm moja bolja polovina je za vrijeme novogodisnjih praznika odgledala sve epizode on-linei sta sad da se radi.... Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.
Odg: Kada imate najviše vremena Za Modeling :))) Šeherezada Rula :P Reply #5 – February 16, 2011, 01:44:12 pm Četvrtkom kad su kućanice na tv-u Zagi TAZ zvijer build
Odg: Kada imate najviše vremena Za Modeling :))) Šeherezada Rula :P Reply #6 – February 16, 2011, 02:01:49 pm Quote from: toto on February 16, 2011, 09:37:30 amOnda jako kratko moreš slagat kad serija traje 45 minuta i za to vreme ne napraviš baš puno. Nije da imam cijeli dan Ali uvijek se nade vremena dok nemam stranke pa se zbuksam u kutic i deri miskooo )Hahahah Znaci sve u svemu Zene samo Zaposlimo gledanjem sapunica i serija
Odg: Kada imate najviše vremena Za Modeling :))) Šeherezada Rula :P Reply #7 – February 16, 2011, 02:31:50 pm Hehehe meni zena ima svoj hobbi pa onda mi nije frka kad se zelim zezati sa modelima... Uglavnom i ona koristi "radionicu"(sobu)... i neke alate bavi se izradom nakita od srebra i stakla tako da kad upali plamenobacac je cak i toplo po zimi samo sto zna biti bucno... ali je fora za vidjetiLampworkingTako da se ja ne mogu potuziti da mi fali vremena za zafrkanciju eto imam tu srecu Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti, ne vrijedi.A ja letim DJI Quad... i Yuneec typhoon H http://www.youtube.com/user/NiramZDskype: niram_zd
Odg: Kada imate najviše vremena Za Modeling :))) Šeherezada Rula :P Reply #8 – February 16, 2011, 02:49:20 pm He he Da fakat Plamenik ....Kada se sjetim prije jedno 10 god ziher je Otac pukao od stakla Kuglice i kompletno ih radili za prodaju, Od srebrenja , bojanja , crtanja i svega )
Odg: Kada imate najviše vremena Za Modeling :))) Šeherezada Rula :P Reply #9 – February 16, 2011, 03:03:34 pm Ma da danas se ta tehnika skroz promjenila... olaksala je posao bar malo.Meni ovo supruga inace radi u Muzeju Antičkog stakla u Zadru pa imaju tamo radionicu stakla... tako da joj je hobi ujedno i posao.Al da ne skrecem s teme zeni isto treba naci hobi i onda cete svi biti mirni i nece vam nista reci kad budete radili oko modela Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti, ne vrijedi.A ja letim DJI Quad... i Yuneec typhoon H http://www.youtube.com/user/NiramZDskype: niram_zd
Odg: Kada imate najviše vremena Za Modeling :))) Šeherezada Rula :P Reply #10 – February 16, 2011, 04:09:07 pm Quote from: Niram on February 16, 2011, 03:03:34 pmAl da ne skrecem s teme zeni isto treba naci hobi i onda cete svi biti mirni i nece vam nista reci kad budete radili oko modela Slažem se potpuno ! Usput, primjena 'metode starijih iskusnih modelara' je vrlo preporučljiva:http://www.flyfreak.net/birtija/dnevni-raspored/msg29535/#msg29535 Damir
Odg: Kada imate najviše vremena Za Modeling :))) Šeherezada Rula :P Reply #11 – February 16, 2011, 05:22:34 pm Buahhahaahh LOm Uzmi stanicu i avion i dobro se obuci ...Znaci Cevapi i pivooo Hmmm samo Postoji PROBLEM Mala mi obozava Čevape,Luk Sto ljuci a pivo uz to da ne govorim hahahaha Znaci kod mene ne prolazi tooo )
Odg: Kada imate najviše vremena Za Modeling :))) Šeherezada Rula :P Reply #12 – February 16, 2011, 05:45:57 pm Quote from: ipodairbrush on February 16, 2011, 05:22:34 pmMala mi obozava Čevape,Luk Sto ljuci a pivo uz to da ne govorim hahahahaZnaci kod mene ne prolazi tooo)Ipod, you have a problem ! Dakle, pošto kod tebe ne pali tipičan 'kontinentalni napad', izvedi onaj 'mediteranski' : umjesto čevapa i svega onoga, nakrkaj se friganih srdela, može i girica , konzumiraj dosta blitve sa kuvanim kumpirima i češnjakom i sve to zalij sa nekim lošim vinom, najbolje opolom ( nikako ne sa nekim finim plavcem) i nastoj da ti prsti budu masni i smrdljivi po užeglom ulju od friganja ribe... kad tako uletiš, ako je zaista kontinentalni tip, od ovoga će izletiti iz kože.Javi kako je uspjelo ! Damir
Odg: Kada imate najviše vremena Za Modeling :))) Šeherezada Rula :P Reply #13 – February 16, 2011, 05:48:54 pm Aaaaaaaaaaa Lom ) Diogen Careee ) Gle nema spasa. Kako god ,ako nis drugo napravim njoj jedan model i deri miskooo ...Ako zna sarafiti po autu, zna i po modelima hahahaha )
Odg: Kada imate najviše vremena Za Modeling :))) Šeherezada Rula :P Reply #14 – February 16, 2011, 05:52:18 pm Quote from: ipodairbrush on February 16, 2011, 05:48:54 pmAaaaaaaaaaa Lom) Diogen Careee) Gle nema spasa. Kako god ,ako nis drugo napravim njoj jedan model i deri miskooo ...Ako zna sarafiti po autu, zna i po modelima hahahaha)Nisam Car ja nego Ti , jer, ako ti 'Mala' bude letila RC, e svaka čast majstore, ne sjećam se kada je neko žensko čeljade uzela stanicu u ruke i odletila dobru rundu ! Damir