Odg: Kada imate najviše vremena Za Modeling :))) Šeherezada Rula :P Reply #15 – February 16, 2011, 08:43:55 pm Več dugo skičem po Lučkom , Kanalu i okolo ali to još nisam videl da žensko čeljde leti...... Nemam snage da razmišljam.
Odg: Kada imate najviše vremena Za Modeling :))) Šeherezada Rula :P Reply #16 – February 16, 2011, 09:27:18 pm Quote from: Diogen on February 16, 2011, 05:52:18 pmQuote from: ipodairbrush on February 16, 2011, 05:48:54 pmAaaaaaaaaaa Lom) Diogen Careee) Gle nema spasa. Kako god ,ako nis drugo napravim njoj jedan model i deri miskooo ...Ako zna sarafiti po autu, zna i po modelima hahahaha)Nisam Car ja nego Ti , jer, ako ti 'Mala' bude letila RC, e svaka čast majstore, ne sjećam se kada je neko žensko čeljade uzela stanicu u ruke i odletila dobru rundu ! Damirsamo da se nadovezem da je vec dobro pocelo haha jedan dan kad sam letio na simulatoru dosli su igor(ipod) i njegova mala i sad gleda ona,daj meni to,ja ju cudno gledam,ok ovo ti je ovo,ovo ovo .. i poletila je a onda kad sam ja reko aj skreni a ona u pod hahah al dobro i to je pocetak hahah
Odg: Kada imate najviše vremena Za Modeling :))) Šeherezada Rula :P Reply #17 – February 16, 2011, 10:47:21 pm Mali Rekla je maja da ce te izrazbijat hahahahahahSve u svemu cuj kaj oces dobro da je na simulatoru pala -...Ma koliko je spaljena bez brige bude i ona letilas )Mini Helici su vec Bili u njenim rukama, a za avione ima vremena
Odg: Kada imate najviše vremena Za Modeling :))) Šeherezada Rula :P Reply #18 – February 16, 2011, 11:03:50 pm Quote from: grunf on February 16, 2011, 08:43:55 pm Več dugo skičem po Lučkom , Kanalu i okolo ali to još nisam videl da žensko čeljde leti...... Zato se mora otići do Buševca. Tu predrasuda prestaje RC elektronika radi na bijeli dim. Kad bijeli dim izađe, elektronika je za baciti...
Odg: Kada imate najviše vremena Za Modeling :))) Šeherezada Rula :P Reply #19 – February 17, 2011, 07:51:22 am Moja kčer je još jako mala,bolje reči beba,ali sam rekel dok počne kužiti,daljinac u ruke i na simulator pa da vidimo dal bu porazbijala više od mene.!! Možda čak i nauči pa nek leti,bar bum imal kaj za popravljat.!! Robert
Odg: Kada imate najviše vremena Za Modeling :))) Šeherezada Rula :P Reply #20 – February 17, 2011, 02:15:16 pm Modelarstvom sam se počeo baviti s prvim epizodama 1001. noći.Sad nagovaram ženu da počne još pratiti Ezela, Asi, Gumuš.... Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.
Odg: Kada imate najviše vremena Za Modeling :))) Šeherezada Rula :P Reply #21 – February 20, 2011, 12:33:47 am što se tiče žena koje znaju letit, ja sam skoro pao na dupe kad je jedan tip u pol vožnje metanolca dodao ženi daljinski ,da se može javit na mob...i pitam ga posle za to i veli da ona zna ali ne leti često jer je je to bezveze, zujat sim-tam...
Odg: Kada imate najviše vremena Za Modeling :))) Šeherezada Rula :P Reply #22 – February 20, 2011, 07:18:29 am Quote from: varadero on February 17, 2011, 02:15:16 pmModelarstvom sam se počeo baviti s prvim epizodama 1001. noći.Sad nagovaram ženu da počne još pratiti Ezela, Asi, Gumuš....
Odg: Kada imate najviše vremena Za Modeling :))) Šeherezada Rula :P Reply #23 – February 20, 2011, 11:43:02 am ha ha.. moja je htjela pipera od kada smo se upoznali i dobila je za valentinovo pipera u maslinasto zelenoj american armi boji i oznakama meni najdrazi poklon koji sam nekome poklonio i napravio a inace je zeljela biti pilot HRZ, ali nije prosla na testiranju ali pazi ovo sada... dam ja pajpera a pita ona gdje je motor i stanica ja sa dvostranom trakom zaaljepio prop i spiner da sve to izgleda kao maketa ,reko valjda cemo ga objesiti u sobi da visi .... mislim da moram nabaviti easya da se uci, sam frka me da nebude bolja od mene