Znam da je korejanac nesto kemijao na acc za KK ali je to malo problematicno za izvest;
U biti ovo plocica koju ja trenutno crtam je vec davno postojeci MultiWiicopter samo sta ja hocu napravit izmjene na njoj i to na bolje, tako da se u startu odmah pripremi sve za nadogradnju danas-sutra, osnovna verzija je samo gyro i acc dok je 2 minute posla dodat onda gore magnetometar i barometar ili eventualno neku od postojecih IMU kombinacija tipa 6DOF ili 9DOF ili jos bolje FreeFlight IMU
E tu sad polako i nastaje jedan problemcic, puno me ljudi pitalo za to, svi ti kontroleri osim KK koji su napravljeni za multirotor zahtjevaju kalibraciju i podesavanje preko PC-a, sad je preko konzole,FTP-a ili nekog GUI alata nebitno ali je podosta komplicirano za nekog ko se sa tim prvi puta susrece, naravno pozeljno je neko osnovno znanje o elektronici, treba imati i odredjeni uredjaj za programirat to...bla,bla zato sam mislio plocice ukoliko bi ih i napravio neku vecu seriju prodavat vec programirane i podesene ajmo reci u grubo.
E u toj situaciji je vec puno lakse, ostaje ti samo kalibracija na licu mjesta prema vlastitoj letjelici, to se moze odraditi ili preko stanice (ima programski mod) ili preko malog LCD panela koji se moze slozit za relativno male pare, cca nekih 20-25 dolara.
U biti kad je jednom elektronika podesena dovoljno je samo napraviti postavljanje na 0 gyra i acc, sve se radi preko palica na stanici;
Evo kad slozim prvu za van napisat cu i slikat,snimit sve detalje oko podesavanja iste, naravno onim zdravo seljackim jezikom da bude sto lakse za prokuzit, izbacujem strucne izraze iz upotrebe