Odg: Da li su elektro piloti ZG i kanala Otpad
Reply #3 –
Pozz,
radi se o sljedećem:
prije par dana Oldtimer je napisao da su 'neki sa Kanala višetruke osobe i da im zato treba pomoć ljudi u bijelom'.
Aluziju ne treba tumačiti!
Na takvu glupost , ja sam to nekako okretao na šalu,naravno pri tome nisam nikoga vrijeđao!
Adder je reagirao tako , da je uklonio taj dio posta od Oldy-a, a moje odgovore ja stavio u rubriku SMETLIŠTE-Otpad.
Moji postovi izvađeni iz konteksta kako su nastali nemaju smisla, a mogu se i drugačije protumačiti.
U toj rubrici jedino admini mogu editirate postove pojedinih usera.
Mene je to razljutilo, jer je Adder reagirao 'asimetrićno': Oldy-a je zaštitio od odgovora koji je zaslužio, a mene praktički pribio na križ. I to zajedno sa ostalim rubrikama u smeću, a to je ona o Elektropilotima u Zgb-u! Pazi molim te sada ovo: moja tzv 'obrana' modelara na Kanalu i Elektropiloti u Zgb su 'smeće i otpad', a istovremeno na forumu u rubrici Caffe postoji povelik broj postova o ribolovu, srdeladi, gradelama i slićno! Ovo drugo se tolerira ,jer to su modelarske teme za RC-pilote!
Prespavao sam i promislio što učiniti: nakon toga ja sam sve svoje postove na RCP-u editirao na način da sam ih pretvorio u '--', praktički obrisao. Ne želim da si netko dozvoljava moje postove proglašavati smećem !
Ja sve moje postove pišem pod jasnim identitetom, tj. u mojoj kartici korisnika Foruma piše i moje ime , prezime i e-mail adresa i ako se nešto nekome ne svidja, može mi se obratiti, ne skrivam se.
Htio sam postati razlog mog postupka i javno zamoliti Addera da obriše one moje postove premještene u 'Smeće', ali me je on preduhitrio i izbrisao mi account !
Toliko od mene,
Damir