nemam nacrte, ali ti mogu poslikati model (sutra, sad mi je malo kasno da blicam okolo
)
u biti moj model je klasičan zagi, samo jako smanjen
ove turnigy 160mAh baterije sam isprobao dosta da mogu garantirati da rade, ja imam onaj kabel za njih da ih punim 6 komada od jednom, kupio sam isto sa HK-a
punjenje nije problem, 6 kokmada napunim za 1 sat....
punjač je običan turnigy acucell 6 onaj za 23$ mislim....
punim ih ko 1 čeliju, ne znam dal ovaj tvoj to podržava....
o ovom hextronic motoru ne znam ništa osim kaj vidim po komentarima, i vidim da nema nosač u kompletu, pa ga je malo problem montirati
da, propeleri su oni kak si stavil GWS 3x2...
prednost im je da se mogu nagurati na osovinu na onaj crni motor direkt bez ičeg, samo se jako jako tvrdo stisnu.... što je dovoljno kod tako malog momenta i potiska...
taj motor vuče 60g sa 2S, ali sa 1S vuče dosta manje, mislim da nekih 45g ako se ne varam...
u biti, kad gledaš 40, 50 ili 60g ne čini se neka razlika, ali kad to isprobaš na tak malom modelu, to je strašna razlika....
svaki gram se broji....
ti bi vrlo lako mogel uzeti 2S bateriju, dobiti 60+g potisak kaj bi ti pomoglo sa masom prijemnika.... ali onda bi tak mali model bil užasno brz, jer bi moral imati osjetno veću brzinu da leti zbog mase.....
kad budeš došelk do toga mislil budeš si zakaj ne uzmem ovaj motor
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9662koji je samo 2g teži, a ima dosta više potiska.....
tak sam ja sam uzel 4 komada tih AP05 bezveze, samo zato da isprobam na mini micro quadu.... i potencijalno na nekom malom avionu.....
uglavnom ideš u začarani krug, ako hočeš mini mikro, onda se stvarno toga drži, svaki gram je svetinja....
ili odmah u startu zaboravi mini-mikro i uzmi nešto srednje oko 150g RTF mase i 200g potiska, kaj je puno lakše postići..... za iste novce
meni je gušt navlačiti se sa gramima i vagati svaku sitnicu na 0,1g, pa sam se rado upuštal u to
i samo da napomenem, krivo sam ti rekel, ja nemam onaj motor koji si ti napisal, imam ovaj :
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9663u biti istih dimenzija, samo ima osjetno više okretaja, napravljn baš za 1S bateriju i sa potiskom od 44g
moj cijeli setup, sva elektronika sa 2 servača ima 17g, tak da je dosta "lagano" u tom slučaju napraviti model ispod 40g da bi letel kak spada