Odg: Pitanje profesionalcima
Reply #8 –
Ma gle Zac, bilo je ovako: na izlazu iz Zaselka Donji Čehi je malo ravnija i novija cesta..ima žbunja idealno mjesto za zasjedu, ograničenje 70 (80?) a marijom je valjda derao preko 110 da što prije stigne na kobase. Ja nailazim i vidim da je marijom u fazi 'kupovanja srečke', a svaka dobiva. Zastajem, pozdravljam ekipu, počinjem razgovor, znate on kao žuri na feštu, mi ga čekamo...molim ih i tumačim da idemo letiti avione, da nismo jubito-piloti i da za nas niti 200 na sat na ovakvoj cesti nije ništa. Dečki gledaju:''Kakvi avioni''? Ja otvaram gepek, pokazujemo avione, a oni vele da ne vjeruju da to ide tih 200 km na sat. Ja se snađem i velim: Evo, letimo tu dole na kilometar dalje i mogu sa radarom izmjeriti brisanac i ako nije više od 200 km/h plaća kaznu i sve ostalo. Oni se nasmiju, vele, da im je smjena pri kraju,pa neka... Kada je Marijo zafrljačio , dečki razrogačili oči, jedan je reko da je max bilo 267, a drugi da je max 287 postignuto. Mi ih nudimo pivom i roštiljem, one vle da ne smiju, a i tako žure doma sa smjene i tako smo se rastali , a Marijo je sačuvao nešto kunića, pa smo ih kasnije pretvorili u pivo...
Damir