problem s konekcijom flymentora 3d May 02, 2011, 07:08:05 pm ne mogu konektirati 3d flymentor s računalom sve postavljeno drajveri prisutni sve kako treba ali ne daje znakove scan KDS link line no on se ne uspjeva spojiti onda do besvijest sa retrydali je netko imao sličan problem molim za pomoć operativni sustav je XP DJI MAVIC PRO
Odg: problem s konekcijom flymentora 3d Reply #1 – May 02, 2011, 09:17:22 pm Meni sve proradilo..si probao drugi USB?Iskljucio antivirus i to? Posljednji model:Sin V1: tezina: 7500 g, raspon: 70 cm, gorivo:mlijeko, kapacitet rezervoara: sve veci, izdrzljivost: 0-24
Odg: problem s konekcijom flymentora 3d Reply #2 – May 02, 2011, 10:57:41 pm antivirisni je iskopčen jedino još USB no drugoga nemam ima tko za probu posuditi ili viška sigurno ispravnog za prodati nezna što bih još moglopoči po zlu DJI MAVIC PRO
Odg: problem s konekcijom flymentora 3d Reply #3 – May 02, 2011, 11:14:52 pm Kolega je od mene kupio KDS Flymentor, tj. mjenjali smo, kod mene je sve radilo, na Sedmici
Odg: problem s konekcijom flymentora 3d Reply #4 – May 03, 2011, 08:28:31 am Provjeri na kojem je virtualnom serijskom portu (USB > serial interface) pa onda provjeri u KDS softwaretu dal je na istom. Mislim da sam i ja imao isti problem, a negdje sam našao da ima problema sa autodetekcijom serijskog porta. Outrage Fusion 50Futaba T14SG
Odg: problem s konekcijom flymentora 3d Reply #5 – May 03, 2011, 10:26:34 am Ja sam mu pokušao podesiti Flymentora ali problem na win7 je da se nije dao ispravno instalirati driver (XP kao ni od viste) pa sam pokušao preko laptopa na kojem je XP. Tamo je instaliran driver međutim kada spojim USB adapter na Flymentora dobijem odgovor "no device", a na USB adapteru gori crvena ledica a zelena lagano trepti. Virtualni serijski port je 6,7 zavisno u koji ga USB port stavim. Jedino što mi pada na pamet da nisu u prekidu kabeli od USB adaptera do Flymentora pa da ga "ne vidi" Trex 550E 3G, PA Bandit, HK Y-3 TricopterFutaba 9C, Jr MC-20
Odg: problem s konekcijom flymentora 3d Reply #6 – May 03, 2011, 11:42:02 am Trebalo bi otići kod nekoga kome sve radi pa probati, da se eliminira interface kao uzrok problema. Outrage Fusion 50Futaba T14SG