thnx drvoholding i novizagi, bumo vidjeli,
nadam se da bu letio kak spada
evo prepiske s cvetkom:
mozda je ipak bolje sacekati galileo kad vec gps ( svi to znamo ) nije precizan ..... ??
što ti je galileo i koliko je precizniji?
naravno da se odlucujem za to (sacekati galilea) ili mozda gresim (ispraviteme ) cvetko
što tebi znači sačekati galilea? mjesec, dva, godinu? 500$, 1000$ ? i
zašto bi te ispravljali? čekaj koliko hoćeš ako te veseli.
.. vidim da si spomenuo iphonea prvi puta kada budes imao vremena savjetovao bi te da ga ostavis i da predjes na dobar kucni ..
bla bla bla a ništa o galileu
na postavljeno pitanje o galileu(a
dva puta si ga sam spomenuo) nisi odgovorio.
moram priznati da sam,
malo nestrpljiv cekajuci na galilea ( neka to ostane medju nama ) ... s postovanjem ..cvetko ps. gps valja ali nije dovoljno precizan
vidim da gledaš topic, ne moraš tu objašnjavati visokosofisticirane galileo metode,
otvori novu temu o tom iščekivanju, vjerujem da ima puno interesa o tome pa šteta tu trpati...
ja mislm da je diskusija na pravom mjestu , izmjenom iskustava umnozavamo znanje ( sta vi imate nesto protiv toga , god
mene ste uvijek dobro dosli iako se bavite visokim naponom ) .... cvetko
ma sve 5, da si ti to objasnio u jednom postu i bok.
ali brate mili, rastežeš ga evo kroz 7 postova a i dalje nisi ništa rekao o galileu, samo da sve ostalo ne valja.
da si napisao dvije suvisle rečenice to bi bila razmjena iskustva, ne ovo....
zato bolje da više ne spominjemo tu ni galileo ni tvoje metode...
ali negdje drugdje, dapače, jako me zanima što imaš za reći o tome. ..izvinjavam se necu vam vise smetati (ocito negostoljuvbljivost) puno uspjeha u obaranjima rekorda .... cvetko..
pročitaj malo sve svoje poruke, pa vidi tko baca bureke a tko iznosi činjenice,
velim ti, otvori temu o galileu i tvojim metodama, ja bum prvi postavljao pitanja i upijao znanje koje dijeliš, jer me zanima. ali ovi tvoji postovi to nisu...
no stvarno je to postao debeli OFF TOPIC.
-----------------------------------------------------------------------------------
vratimo se bitku ovog theada
evo i dulje verzije,
no šteta što nije bilo zagija u zraku danas od 13-16h jer bi tako preciznije mogli vidjeti koliko crveni ide,
pošto je na dotičnom zagiju izmjereno 134km/h, pa bi se dobro vidjelo kako crveni ne može pratiti sa svojih 115kmh.
no bit će prilike ako model poživi.
HET ME-163 KOMET - fast proximity flying!2 ddark, kak sad razlika preko 50 km/h od zadnji puta?
očekivao sam 115
isti model, ista batka, isti prop, ista livada,
da ne ovisi možda o tome koliko blizu dođe kameri/mikrofonu?
prošlo tvoje mjerenje je bilo na 50m udaljenosti,
sada na nekih 10m,
a da bi se dobila prava brzina što trebam ošišat kosu propom?
samo ti ukazujem na neke nedostatke te metode, nema do gps-a očito.