ma sve to divno izgleda na youtubeu, ali bojim se da se ne desi neko sranje,
jer obično se dogodi kada se ljudi opuste
a ovo se sada leti opušteno,
pa na zadnjem filmu je model u zraku a ja selim tripod i nosim ga po livadi dok on leti sa preko 100 na sat, i još namještam kut da bolje ulovim slijetanje...
LINK:
http://tinyurl.com/kameratripodili kad pored glave protutnji sa preko 200, i niš', ravna crta. a to nije pametno nikako. samo velim kaj se dogodi kad se ljudi opuste...
sjećam se kada me prao adrenalin kada sam bacao prvog easy stara, pa zagija, mustanga, F5, nitro miga7... ma bilo ih je oko 15ak ak različitih
i evo trenutno me163 je nabrao debelo preko 200km/h, naravno da je bilo i treme i adrenalina.
i nakon 10ak letova... dogodi se to da više ne pere tak, iako ide jednako brzo. a bez obzira kaj ide brže od onoga prije, djeluje mi kao da stoji u zraku, nikako da dođe nazad, bar ne onak brzo kak bi htio, kako se činilo da ide u početku
Toni me davno upozorio na to, ali sam mislio da bunca....
shvaćam kako je dugoselcima, oni su odavno oguglali na 200+, bed je to. Eh da me bar još pere zagi sa nekih 120.
manje je opasno i za mene i za druge na livadi.
thnx diogen i lija
javim se ako ova baš ne dođe u neko dogledno vrijeme.
jer na 4S bi moglo cuclati oko 80A što je malo puno C za manji kapacitet (zbog iste ukupne mase kao 3S) pa mi bed to sisati iz tuđe batke