Hehe, možda sam te preduhitrio, ali moj model nije funkcionalan, ok prvi mi je
Ukoliko imaš iskustva u izradi modela, nadam se da ćeš podjeliti s nama svoj rad na ovom modelu, koliko vidim, odluka je već pala. Ja bih morao napraviti neke modifikacije na svom modelu, posebice po pitanju mase. Prije par tjedana je Art tech izašao sa novom verzijom PC-9 a dimenzije su gotovo pa identične mojima (850mm/860mm), samo što je s baterijom 100-injak grama lakši od mojeg, što kod mene izaziva dosta velike probleme kod poljetanja iz ruke.
Uglavnom, da idem sad radit još jednog, stirodur i borovina definitivno u krila (ovo je nepoderiva kombinacija), razmislio bih o ravnim krilima i naravno, drugačijem profilu, dok bi trup ipak radio u kombinaciji storidur/EPS ili izofloor jer je "čisti" blok stirodura pretežak za čitav trup što je kod mene situacija (s obzrom da model ima dosta malu površinu krila). Ono što bih ti svakako savjetovao je da pripaziš na veličinu kontrolnih površina. Ja sam napravio prevelike i imam puno problema zbog toga (čak i sa smanjen end pointovima) , pogotovo sa elevatorom koji, iako je scale, definitvno je prevelik za model ovih dimenzija.