Dakle... helic stigao danas ujutro kao sto rekoh.. u
nemaloj kutiji koja je bila oko stiropora bez onog slikovitog poklopca u kojem je inace stiropor sola.. pravo cudo da mi nisu otvarali i da mi je to postal uopce donio
Rekao sam Hobby Kingu da mi na invoicu napisu 36,43$ (Drugo placanje, ostatak su bodovi) da mi ide sa paypal racunom.. i zena na chatu je to napisala kao napomenu ekipi u njihovom warehouse. Medjutim, panjevi ne da su napisali 37 umjesto 36, nego su jos doali 0,70$ iznosa na to (to je iznos koji je bio prebiljezen kao jos jednom itemu u narudzbi koji se 'otvorio' radi te napomene) . Da pojasnim : kada je zena s chata napisala napomenu za ekipu u warehouse, pored RTF sola se stavio "item" zvan "HOLD ORDER GIVE TO STAFF", koji je "kostao" 0,70$ (koji ja naravno nisal platio", ali panjevi su to zaracunali i mogo sam imat problema da su me trazili paypal racun.
Kupio sam punjac, napunio bateriju i iso letit. Reakcija mi je ista kao kad sam prvi put primio koaksijalca : Nikad to necu naucit letit
Srecom imam dvoriste pa sam u travi.. ali solo pada.. i pada.. pa mi je tesko naviknut se da je rudder ljevo a ne desno.. ma joj. Sad se pripremam za drugo letenje. Za sad.. ovo je novi svijet za mene.. ko god je reko da FP nema veze sa Coaxom je bio u pravu.
edit : zaboravio sam napisat.. prva reakcija moje stare je bila : jel ovo od papira ?
^ Pa nije ni moja daleko od toga bila