Veliki pozdrav kolegama iz lijepe Hrvatske
Zovem se Enes dolazim iz grada Prijepolja na JUGOZAPADU Srbije.
Zivim i radim vec dugo godina u gradu KIRCHHEIM TECK (iskusnim modelarima ne treba objasniti previse po cemu je taj grad toliko poznat.A ovim drugim reci cu samo jedno ime "GRAUPNER") Ne znam dal zbog cinjenice da je svijetski cuveni Gigant u Modelarskoj industriji Graupner upravo u mojoj blizini,ili zelja da ostvarim svoje dijecacke snove citajuci kao klinac neke Yugoslovenske modelarske casopise..Otisao sam i kupio svoj prvi rc model. Bio je to Graupnerov Buggy 1:10 nitro.. Bese to pre nekih 8-9 godina.. Ne dugo zatim nabavio sam i model aviona SKY HERO cuvena serija jedan koja je bila veoma popularna kao trenazni model.I tako je i sve krenulo... Ko god se ozbiljno bavi modelarstvom onda zna o cemu pricam.. A onda je dosao model broj 3,4,5..... Da bi nakon par godina bavljenjem modelarstvom i poznanstvom sa clanovima firme graupner dosao na ideju da zatrazim licencu Händlera za Srbiju i Crnu goru... I tako vec 5 godina kao hoby drzim svoju malu online radnju na ebayu.. Pa eto i za sve clanove ove grupe koji bi nesto trebali mogu izaci u susret ubuduce.. Primera radi imam par stotina kg karbonskog materijala i slicnih modelarskih potrebstina kao i modela..
U svom licnom vlasnistvu imam par benzinskih avio modela,par nitro,i malo vise elektro avio-jedrilicarskih modela u svim varijantama.. Kao i 10-ak automobila elektro nitro i benzin,2 glisera elektro,i 2 helikoptera.. A slike cemo ubacivati vremenom dok se budem bolje snalazio sa postavljanjem postova.. Toliko od mene veliki pozdrav clanovima i vedro nebo zelim..