Odg: predstavite se Reply #870 – September 01, 2014, 09:15:22 pm Živjeli Filipe i Zlatko , želim Vam koristan i ugodan boravak na forumu... Mes Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: predstavite se Reply #871 – September 02, 2014, 09:00:25 am Quote from: BuBizgb on September 01, 2014, 08:34:08 pmAko ti se zena zove Lidija ... stvarno radi super fotke ... dugo vec pratim njezine radove! Morat ces joj nabavit malo vecu pilu da moze i DSLR dignut u zrak! Haha, je, ionako je ustrašena da ću joj slupati Phantoma, još samo fali da zakačimo dvadesetak kilokuna opreme na nešto veće Pomalo, mališa za sada odrađuje posao izvanredno, a ako se ukaže potreba da poleti DSLR složit ćemo pravu pilu Kazat ću joj da ima pratitelja i ovdje
Odg: predstavite se Reply #872 – September 07, 2014, 01:04:41 pm Pozz, Slaven ZG. 28 godina modelarstvu su me privukli quadcopteri.Zanimljivi su mi projekti i DIY uradci RC modela pa se s vremenom, kad skupim znanja vjerovatno okušam u jednom. Sad kao uvod u tu priču planiram kupnju jednog quadcoptera na koji bi prikeljio gopro pa eto u temi koju sam otvorio možete mi pomoći : http://www.flyfreak.net/pocetnici/help-cetveropropelerasi/ tko vrijedi leti tko leti vrijedi tko ne leti ne vrijedi
Odg: predstavite se Reply #873 – September 07, 2014, 08:35:47 pm Poštovani Slavene ,dobrodošao na forum...ovdje, ustvari ima najviše stručnjaka za multikoptere,tako da si na pravom mjestu.Preporučam pristupanje jednom od MAK-ova u Zagrebu,tako da skratiš postupak prihvaćanja i razumijevanja spomenutih.Primi srdačne pozdrave iz Splita.Mes Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: predstavite se Reply #874 – September 09, 2014, 09:45:09 pm lijep pozdrav Imam 33 godine , iz Sarajeva sam, bavim se video obradom a u slobodno vrijeme pokusavam da letim sa Phantomom 2.Nadam se lijepom druzenju.
Odg: predstavite se Reply #875 – September 09, 2014, 09:52:57 pm dobro doso bigi ugodno druzenje na forumu.. https://t.me/pump_upp
Odg: predstavite se Reply #876 – September 16, 2014, 09:17:22 am Pozdrav, ovdje suki 35g, osijek, i ja sam se zarazio prije godinu dana. Počelo je sa hubsanom, pa sam sastavio f450 kk2, i nedavno sam sastavio f550 nazav2+gps+gimbal, nažalost sve pomoću you tubea i slično, nisam ni znao da postoji ovaj forum. Život bi mi vjerojatno bio nešto jednostavniji.
Odg: predstavite se Reply #877 – September 16, 2014, 09:32:54 am Suki , dobrodošao, želim Ti ugodan boravak i zabavu ovdje...Pozdrav iz Splita... Mes Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: predstavite se Reply #878 – September 16, 2014, 10:06:25 am Dobro došao sukiyaki, ima nas puno iz Osijeka, a i bit će za 2 tjedna modelarki meeting, pa navrati. Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.
Odg: predstavite se Reply #880 – September 17, 2014, 04:38:19 pm pozdrav svima, Zovem se Adem i imam 36 godina, pocetnik sam u letenju i najvise me interesuju avioni i FPV.do sada sam napravio dva aviona i modelarstvo me vise interesuje od gotovih rjesenja.Zivim u Sarajevu i cesto snimam ekipu koja leti pa to kasnije sjeckam da se mozemo prisjecati lijepih dana.sretno.
Odg: predstavite se Reply #881 – September 17, 2014, 08:14:08 pm Dobro nam došao Ademe....samo naprijed....na našem forumu ima svega samo ne Ferhatovićevih ćevapa i Baščaršije... Pozdrav iz Splita Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: predstavite se Reply #882 – September 18, 2014, 10:13:50 pm Pozdrav ja sam Dejan i živim u jednom krasnom malom mjestu kraj Velike Gorice imam 29 god i bavim se modelarstvom od osnovne škole.Prvo je bilo automodelarstvo, bivši član croatiamodela iz zg-a odvozio par sezona zatim sam se vratio svojoj prvoj ljubavi letenju nešto malo avioni helikopteri i zadnje multikopteri....
Odg: predstavite se Reply #883 – September 19, 2014, 08:29:07 am Izražavam Ti dobrodošlicu Dejane, uz konstataciju daje sve dobro i lijepo ,ali nema do LETENJA... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: predstavite se Reply #884 – September 21, 2014, 10:44:23 pm Pozdrav ekipa!Ovdje jedan polupočetnik. Naime, modelarstvom se bavim s prekidima od odnovne škole, ali letim tek odnedavno na RC . Zasada uspješno sljubljujem avion sa livadom uz kvalitetnu pretvorbu kinetičke energije u lom i toplinu Krpam i letim poklonjeni Hawk Sky, svaka pomoć u savjetima oko podešavanja i letenja je uvelike dobrodošla!