hahaha ... te je zelo
Kud baš si mu kupila drona, ccc
a zašto nisi avijun? upravo je polemika u tijeku, kako su ti vrajži dronovi krivi da se malo njih igra avijunima i ti se pojaviš baš sad sa dva drona, čak
Dobro nam došla. Nadam se da ćeš se još ponekad javiti da čujemo kako napreduje obrada zidova i jesu li ti syma izdržljivi.
Zelo, zelo
hvala!
Drona - zato jer smo nesto pikirali dji, da mozemo zakvaciti gopro na njega. Da se muza pita, on bi odmah takvo nesto a ja sam ipak glas razuma pa rekoh - gle, treba prvo vidjeti jel uopce mozes skuzit kak se vozi itd...naravno, stoput lakse izgleda nego sto stvarno je. Onda sam malo kopala po stranim forumima i konsenzus je uzeti jeftinjak za ucenje...preporuke su vecinom bile syma x5/x11 pa su "pala" oba, tocnije x5 i x11c za rodjendan. Evo taman veceras je bila i prva ozbiljnija ozljeda, potrgan propeler na x11c no sva sreca imamo rezervne. A i meni stize, nadam se uskoro, jedan crveni x11. Prvi dan smo imali fijasko jer smo naravno kreteni izasli pred zgradu (nije bilo ljudi), i opaaaa muz nakon 3 minute parkirao drona na krov zgrade pa je bilo penjanja i "spasavanja" sa susjedne zgrade. Uspjela sam ga "hitit" s visine petog kata, x11c, i prezivio je bez ozljeda
A eto, mene su davnih dana u osnovnjaku poterali na tehnickom da ne mogu na modelarstvo jer "pa nema nijedna cura", sad nadoknadjujem valjda i igram se.