Odg: predstavite se Reply #1140 – May 01, 2016, 10:58:09 am Pozdrav svima!Zovem se Kreso i potpuni sam pocetnik u ovome. Jedino potrebno sta sto imam je volja za nauciti. S obzirom na godine vjerovatno sam najstariji početnik ovdje.Nesto o meni: Imam 36 godina, zivim u Hennefu, Njemacka. Imati cu dva pomagaca tokom izrade kcer Lauru (9 godina) i sina Dominika (5) .Vjerovatno cu vas puno daviti sa pitanjima, vec sada ih imam dosta!!!!
Odg: predstavite se Reply #1141 – May 04, 2016, 12:00:55 pm Pozdrav svima iz Vinkovaca.Imam 19 godina i pocetnik sam u ovim stvarima ali elektronika mi je struka i radim s elektronikom svaki dan.Uvijek me zanimalo rc modelarstvo narocito modeli koji lete.Pa sam tako iz zafrkancije nedavno kupio ms cx-40 dron sa hd kamerom i vidio pravu ljepotu snimanja iz zraka pa sam sada pozelio napraviti nesto ozbiljnije.Dosao sam vamo jer je svaka pomoc dobro dosla i zato sam otvoren za sve prijedloge.
Odg: predstavite se Reply #1142 – May 04, 2016, 02:15:52 pm Svaki dan netko novi, lijepo lijepo!Dečki dobrodošli, uzivajte! Bitno da se leti.
Odg: predstavite se Reply #1143 – May 04, 2016, 03:17:03 pm Dobro nam došli svi novi članovi FF foruma. Vjerujem da će te naći i dobiti odgovore na sva vaša pitanja.@Renato u Vukovaru ti je super ekipa od koje možeš puuuno naučiti @Krešimir daleko si ti od najstarijih početnika, ima nas i starijih koji smo otkrili ovaj prelijep hobi Uživajte u ovom hobiju kao što velika većina nas uživa. Kudikamo je bolje znati o svakoj stvari ponešto nego o jednoj sve.
Odg: predstavite se Reply #1144 – May 05, 2016, 04:25:24 pm Pozdrav ekipa! Zovem se Nevenko iz živim u okolici Ogulina. Vec duze pratim forum ali sam se konacno odlucio nabaviti multi-a. Tako da se u nadi dobrih informacija i savjeta pridružujem forumu. Želja mi je za pocetak nabaviti nesto kao quanum nova ili cx-20 , postepeno nadogradit a poslije mozda i napraviti neki model!
Odg: predstavite se Reply #1145 – May 05, 2016, 08:47:34 pm Quote from: Renato on May 04, 2016, 12:00:55 pmPozdrav svima iz Vinkovaca.Imam 19 godina i pocetnik sam u ovim stvarima ali elektronika mi je struka i radim s elektronikom svaki dan.Uvijek me zanimalo rc modelarstvo narocito modeli koji lete.Pa sam tako iz zafrkancije nedavno kupio ms cx-40 dron sa hd kamerom i vidio pravu ljepotu snimanja iz zraka pa sam sada pozelio napraviti nesto ozbiljnije.Dosao sam vamo jer je svaka pomoc dobro dosla i zato sam otvoren za sve prijedloge. Pozdrav Renato sjednes ljepo auto i dođes nedjeljom u 14h na vukovarski aerodrom odlicna oprema i modeli a jos bolja ekipa! MOJ KOMP!! http://tinyurl.com/miso227PCMOJ SKUT!! http://tinyurl.com/miso227SKUT
Odg: predstavite se Reply #1146 – May 05, 2016, 09:24:41 pm Quote from: miso227 on May 05, 2016, 08:47:34 pmQuote from: Renato on May 04, 2016, 12:00:55 pmPozdrav svima iz Vinkovaca.Imam 19 godina i pocetnik sam u ovim stvarima ali elektronika mi je struka i radim s elektronikom svaki dan.Uvijek me zanimalo rc modelarstvo narocito modeli koji lete.Pa sam tako iz zafrkancije nedavno kupio ms cx-40 dron sa hd kamerom i vidio pravu ljepotu snimanja iz zraka pa sam sada pozelio napraviti nesto ozbiljnije.Dosao sam vamo jer je svaka pomoc dobro dosla i zato sam otvoren za sve prijedloge. Pozdrav Renato sjednes ljepo auto i dođes nedjeljom u 14h na vukovarski aerodrom odlicna oprema i modeli a jos bolja ekipa!Ako nemas auto da se iskombinirat.Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk http://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=96560.msg891926#msg891926
Odg: predstavite se Reply #1147 – May 06, 2016, 12:20:05 pm Pozdrav,ja sam Eugen iz Osijeka. Imam 22 godine i već dugo se zanimam za letenje aviona. Samouk sam, i dosad sam izgradio par slobodno letećih jedrilica i učio se letiti na raznim simulatorima.Bit će mi drago naučiti od iskusnijih nešto novo u ovom hobiju.
Odg: predstavite se Reply #1148 – May 06, 2016, 06:10:03 pm Pozdrav i tebi. Ima nas osječana dosta aktivnih. Četvrtkom se skupljamo na aerodromu preko ljeta i letimo sve i svašta pa slobodno navrati. Bit ćemo i ove nedjelje popodne također tamo poslije 16h.Poslano sa mog MediaPad T1 8.0 koristeći Tapatalk Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.
Odg: predstavite se Reply #1149 – May 22, 2016, 09:30:50 pm Pozz narode evo da se predstavim ja sam mile imam 38 ufff 38 godina :)i bavim se modelarstvom od 93-ce vecinom auti no od 2014 i quadovi i avioni...iz Virovitice sam...ako tko treba kakav savijet tu sam
Odg: predstavite se Reply #1150 – May 22, 2016, 10:27:35 pm Pozdrav svima na forumu, ja sam Damir i dolazim iz Karlovca. Novi sam u svijetu RC-a i upravo sam se upustio u izradu prvog modela DHC1 - chipmunk, za kojeg se nadam da bude uskoro i zavrsen, ako bude dovoljno slobodnog vremena.Da ne duljim, veselim se druzenju na forumu i nadam se da budem upoznao kojeg Karlovcana
Odg: predstavite se Reply #1151 – May 24, 2016, 12:54:33 am Pozdrav svima,evo da se i ja predstavim Zovem se Igor, godiste `86 i već duže vrijeme me zanima ovaj hobi no nikako da krenem u samogradnju kako to inače ide ali evo odlučio sam, stanica je pribavljena i krecemo I da inače sam iz Daruvara ali živim u Virovitici tako da sam na toj relaciji
Odg: predstavite se Reply #1152 – May 24, 2016, 04:26:45 pm Živio Igore i dobrodošao, želim Ti dobru i ugodnu zabavu na našem forumu... Pozdrav iz Splita.p.s. E da sviđa mi se Tvoj avatar.... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: predstavite se Reply #1153 – May 27, 2016, 11:39:53 am Pozdrav ekipa. Ja sam Davor, iz okolice Samobora i imam 28 god. Potpuno sam nov u ovom svijetu, te mi naravno puno toga nije jasno Imam svoj quad, kupljen od frenda tak da ni ne znam specifikacije. S vremenom ću i to pohvatat. Eto, tolko za sad
Odg: predstavite se Reply #1154 – June 06, 2016, 08:01:45 pm Pozdrav,ja sam Matej,dolazim iz Čazme i tamo se jedino stari i ja bavimo tim zanimljivim hobijem.Letimo vec jedno 4-5 godina ali tek sam se sad na forum registirao . Uskoro cu krenuti i postavljati slike nase "flote" pa da malo i razmjenimo neka iskustva.