Sorry ljudi, nisam do prije 2 minute vidil da postoji ovaj topic. (prekopiral bum tekst iz svog topica o HB-u)
Nino (za frendove Max), dolazim iz mirnog dijela Đubrave (riiiiight..), imam 22god (i imal bum 22 godine i iduće i prekiduće i za 10 godina ak treba. netreba mi više kilometara, fala lepa), prodajem zjak...hoću reć, studiram Računovodstvo i Financije (nedo Bog da si dijete upišete na to sra...faks), sviram gitaru, slušam glazbu (znači, ne cajke)
, bavim se parkour-om, kyokushin karate-om, streličarstvom (luk i strijela...streljaštvo je s puškom), sk8am i volim sve kaj vole mladi.
Za aero modelarstvo me zagrijala moja ljepša, pametnija i bolja polovica, Nina (ozbač, cura mi se tak zove, nemam podvojenu ličnost....sestre mi.)
U 7. mjesecu ove (2011.) godine sam si priuštil za 300krznaša koaksijalca klona Syme s032 (30cm vel.) i zaljubil se u letenje z nogama na zemlji.
Prije par dana sam kupil od malog Jurice njegovog zelenog pizdeka HBV2FP i odlučil ostat u ovom sportu/hobiju
Također sam zarazil i svoju malu sisterku Doru, koja nebu bila na forumu jer mora učit za školu a ne visit po internetu
Te je u mom čoporu i prije spomenuta Nina Boršćak, koja je u modelarstvu još od malih nogu, ali je imala pauzu nakon srednje škole. (brijem da bum ju nagovoril i da se pojavi na forumu).
I tak to, ja sam si sad tu z vama i nadam se da bu mi lepo.