Živio Iv, kao što je rekao kolega na forumu,starenje je neminovnost,a činjenica je da jesmo stariji...ali još nismo odrasli što me veseli.Svakako da tu i tamo letim ic ,a i namjera mi je napraviti još jedan Spity ali sa benzincem od 20 ccm,jer je ovaj moj ostario(12 godina)Vjerujem da je u Iowi ugodno (mislim na standard a ne na weather)
Želim ti ugodno popodne i nadolazeće veče....
Da sto se vremena tice,svidja mi se a teren za letenje je San snova i od mene daleko 7 minuta Autom,napominjem da se ovdje vozi kao na Groblju i to se strogo kontrolira,
Gradska Sluzba se brine za letiliste i to nas ne kosta nista,
starost-ja se cesto pitam je li to stvarno da sam tako daleko stigao,hvala Bogu ni najmanjega znaka istrosenosti,
ovo sto ti radis, Spitfajer, to je lijepo na svoj nacin ali ne daj Boze najgorega,posljedice su nesagledive, nekad dok sam zivio u Jugi imao sam vremena za takvo sta ali vec dugo me privlace Modeli tipa Slobodno Leteci ali sa RC upravljanjem,
radim stalno nesto,spremio sam radionu kako sam zelio i kada zazelim da uzivam u kafi a to je cest slucai ( prosjek 5x na dan) tada ju imam za kratko na Stolu i kada se zazelim ici da letim i pomislim sto sve trebam staviti u Auto ako zelim SUS da letim prodje me zelja,
Elektro je Dar Neba,
imao sam veoma mnogo Slika iz dana kada sam takmicio,sve mi je ostalo u Minhenu kod seobe, jedna od malobrojnih je ova,nakon prvoga leta, navecer se vracam kuci i u Autu slusam,Elvis Presli je napustio ovaj svijet,
moram se prebaciti na Njemacki program da bih mogao uplodati Sliku !
Pozz, Iv