Složio jučer glavu na HK250.
Jedino nisam uspio skinut feathering shaft i podmazat i poloktajtat ga jer nemam 2 imbusa te dimenzije, ali sigurno ću to napraviti prije nego poleti.
Zasad mi se glava čini fenomenalna, šarafi kao da nisu mekani kao na 450 Prou (HK naravno), sve se fino vrti, nema sticky collectiva, main shaft je ravan, sviđa mi se kaj ima collar koji se šarafi jer se lakše namjesti nego kad je fiksno zavaren.
Alat koji dolazi s njim je kvalitetan (Torx, imbus, križni i jedan mali vulgaris L imbus)
Frame je OK, malo treba sve pošmirglat da se izolacije na servo žicama ne poderu na rubove i poloktajtat sve.
Canopy nije neka sreća, ali ću ga pošmirglat, stavit primer i posprejat u neku drugu boju za prvu ruku.
Maingear je ravan, uglavnom sve u svemu mi se čini fenomenalan ako uzmemo u obzir cijenu, ma da je i dvaput skuplji bio bi izvrstan.
Jedino se bojim repa (danas ću se primiti toga) jer nisam nigdje naišao na dobre kritike, ali vidjet ćemo kakav je
Setup će biti sljedeći:
Turnigy 2627 4200 kV (za početak s 11T pinionom, valjda bude dosta headspeeda)
Mystery 20A ESC
Zippy 3S 800 mAh 20 C
Turnigy (Telebee) žiro
Blue Bird BMS-373MG na ciklici (aileron i pitch stanu k'o budali šamar, ali ću elevator servo morat malo Dremelom potrimat jer je glupo zaobljen...)
Za početak MKS 8910 na repu, ali samo privremeno dok ne nabavim nešto jeftinije, tipa INO-LAB 261HB
I Turnigy Rough Rider karbonske elise, ne znam jel' valjaju, vidjet ćemo i to.
Malo se bojim ESC-a za ovaj motor (pogovo kad stavim veći pinion), da je 25A bilo bi bolje, ali valjda bu izdržal
Uglavnom zasad, heli je jako nadmašio moja očekivanja, vidjet ćemo kad se složi sve.
Jako ga je gušt slagat, iako je sve skroz sitno i skučeno.