Zakaj može u SLO, a kod nas ne? July 05, 2011, 02:11:43 pm Znači pretpostavljam da znate na što se odnosi naslov topica...Nije mi jasno zašto dostavljaju pakete preko 2000 mm "ukupne veličine", a kod nas ne? Svi modeli koji mi se sviđaju ili su na backorderu ili ih ne dostavljaju u Hrvatsku... Ali nikako mi nije jasno ZAŠTO? Stvarno mi je nedokučivo zašto ne bi slali, da li je to naša pošta kriva ili koji vrag?EDIT: Nisam naveo o kojem shopu se radi - Hobbyking
Odg: Zakaj može u SLO, a kod nas ne? Reply #1 – July 05, 2011, 02:20:41 pm oni su u europi i have fun with my funjet, it' ultra fun flyfly mirage 2000
Odg: Zakaj može u SLO, a kod nas ne? Reply #2 – July 05, 2011, 02:22:49 pm I to mi opet nije neko objašnjenje OK, sad ovo zvuči paranoično, ali kao da tim malim sitnicama žele natjerati narod da počne misliti: "Pa bolje će nam biti u toj šugavoj EU nego nam je sad..."
Odg: Zakaj može u SLO, a kod nas ne? Reply #3 – July 05, 2011, 02:23:01 pm pa jer nismo u EU,a ne sleti avion s kutijama na Pleso već paket iz Kine raznim načinima prvo stigne u EU, pa tek onda k nama, i sada, ako nemaju neki deal s našima kao za manje pakete, onda jednostavno ne ide.ali nema bediranja, sve to možeš naručiti u bilo koju poštu u Slo, pa sam odeš preko granice po to.radi provjerenohttp://www.flyfreak.net/online-trgovine/k-nono-najnovije-paznja-lindinger/msg27245/#msg27245
Odg: Zakaj može u SLO, a kod nas ne? Reply #4 – July 05, 2011, 02:54:25 pm sva sreca pa idemo u eu, pa dolaze sa njom i zakoni o letenju rc modela, necemo sigurno smijeti letiti gdje stignemo! MOJ KOMP!! http://tinyurl.com/miso227PCMOJ SKUT!! http://tinyurl.com/miso227SKUT
Odg: Zakaj može u SLO, a kod nas ne? Reply #5 – July 05, 2011, 03:00:31 pm Češka je u EU već 7 godina, pa gle od 2. minute kak se nemre letit po gradu i znad ljudi,kontrole na svakom koraku, rigorozno stvarno Chicken or Black Sheepa opet, ak nisi munjem da ideš potezat vraga za rep, već letiš dalje od ljudi i naselja (kao što i sada većina nas leti) uvjeren sam da te nitko neće ništa ni pitati kaj letiš, kamoli braniti...
Odg: Zakaj može u SLO, a kod nas ne? Reply #6 – July 05, 2011, 03:55:38 pm inace ide i kod nas dostava velikih paketa ali ne od svih shopova, neki dan sam poslao upit za jedan 2m model i ide bez problema jedino je postarina 159$ jer ipak je kutija 160×60×40cm dimenzija i nekih 8,5kg tezine a recimo BEVRC mi salje Skywalkera sa EMS-om, free postarina i opet box prelazi one dimenzije koje HK kao ne moze poslat, jedu govna a burek jeftin
Odg: Zakaj može u SLO, a kod nas ne? Reply #7 – July 05, 2011, 04:02:04 pm E pa o tome se radi, ja sam kontaktirao Precision Aerobatics čisto informativno, mogu poslat kaj god želiš... Znam da je moguće dostavit gitaru s case-om iz teoretski bilo koje zemlje u Kroejšu, bez problema... Znači tu HK jede govna, ne EU ili Kroejša...
Odg: Zakaj može u SLO, a kod nas ne? Reply #8 – July 05, 2011, 04:02:57 pm SDSHobby šalje bez problema
Odg: Zakaj može u SLO, a kod nas ne? Reply #9 – July 05, 2011, 04:13:48 pm Problem je sto HK nema dobar deal za to slati i nece se zajebavati zbog vas dvoje kaj bi nesto narucili u 3 godine jednom... Posljednji model:Sin V1: tezina: 7500 g, raspon: 70 cm, gorivo:mlijeko, kapacitet rezervoara: sve veci, izdrzljivost: 0-24
Odg: Zakaj može u SLO, a kod nas ne? Reply #10 – July 05, 2011, 04:15:54 pm hobbyking ima takav program za narudžbu, i zato neda poslatda kontaktiraš nekoga od njihovih možda bi se moglo isposlovat da ti ga pošalju, dakle ne online narudžba preko weba nego da putem maila kontaktiraš nekoga od njihovih.... i have fun with my funjet, it' ultra fun flyfly mirage 2000
Odg: Zakaj može u SLO, a kod nas ne? Reply #11 – July 05, 2011, 04:41:50 pm Quote from: Wespen on July 05, 2011, 04:13:48 pmProblem je sto HK nema dobar deal za to slati i nece se zajebavati zbog vas dvoje kaj bi nesto narucili u 3 godine jednom... o jes, nabijem ih na chunu, a isto su im cijene postarine zanimljive, dvije ulice dalje od njih RCTimer salje paket od 2kg za 5$ a ovi za 25$, malo ga mudruju u zadnjih 2-3 mjeseca, pola toga nemaju na stanju a druga polovica im je garbage
Odg: Zakaj može u SLO, a kod nas ne? Reply #12 – July 05, 2011, 09:04:44 pm zato se treba prebaciti na hi model Aero zagi 4s http://rcwings.webs.com/