na žalost ja bi rekel da kolega ide krivom smjeru
se zmisliš onog crvenom mojeg quada kaj sam ga letel na FPV tak u Krkancu? kaj je pal zbog nestanka slike....
na njemu su gore motori 880kv-a sa rc timera, regleri 30A sa rc timera i elise 10x6 ove:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__11333__10X6_Propellers_Standard_and_Counter_Rotating_6pc.htmltaj setup ima skoro 4,5kg potiska, dok mi je quad imal 2kg RTF sa GoPro kamerom i svim.....
stvar funkcionira dobro, samo ima neke mane.... prevelike vibracije za gopro kameru jer ima ogromne elise i ogromne motore, pa se potrebno poigrati sa montiranjem kamere da se izbjegnu vibracije.... a druga mana je potrošnja baterija.... u tom modelu su 2x 2650mAh nanotech i let traje nešto ispod 10 minuta....
setup na linku koji je stavil mini_fly_moriss ima 700g sa jednom baterijom 2650mAh, dok se stavi gore gopro kamera sa kučištem i svom FPV opremom, RTF setup ima 1kg
potiska je oko 2kg....
vrijeme leta sa tim modelom je duže od leta sa onim prvim navedenim, model se bolje ponaša i sve ostalo je na njegovoj strani....
tak da moja preporuka umjesto da ideš dodavati na model, oduzmi sa modela mase i model bu ti letel bolje.... ak ne vjeruješ, dojdi na livadu pa da vidiš kak je na taj setup počel vpremur leteti FPV i kak mu odlično ide, a glavni cilje je imati manju masu, kaj daje manju silu i manju štetu kod udarca, a udarca uvijek ima, pogotovo na FPV