Čisto radi informacije, napunio sam baterije sve su napunjene s između 1750-2050mAh.
Sve su 2200mAh.
Još ih nisam ponovno trošio nisam imao prilike na istom heliću ali na drugom 450PRo nisu bile napuhnute, samo dvije jako malo.
No radih remont na 450MT i primjetio sam da je na motoru jednostavno nestala mala plosnata kopčica koja dolazi na vrh osovine koja drži osovinu na mejstu da ne ide gore dolje. jednostavno je nema. Ne kužim kako je to moglo nestati.
I motor je radio gore dolje par milimetara, i pri večim okretajima je imao heli malo čudan zvuk. Sada sam ga samo na heli test stalku isprobao, nema tog zvuka koliko čujem teško ga je primjetiti, ali sam ga zavrtio na 95% prema 65% gasa na koliko sam ga vozio zadnji put. I ESC je hladan kao i motor. Prije se ESC zagrijao a motor dosta. Tako da mi je sumnja pala na motor koji je gutao previše ampera pa od tuda možda napuhane baterije. Motor je Turnigy E500 i 11T pinion.
Moram probati danas da potvrdim sumnje.
Promjenio sam swashplate, glavnu osovinu i glavni zupčanik samo da otkrijem koji je uzrok zvuka. Stavio sam i karbonske elise samo da se riješim tog zvuka. Dobro, swash sam tako i tako mislio zamjeniti ima već gro sati rada i postao je nekak klimav oko osovine.
Znači baterije izgleda jesam malo preispraznio, kako koju, budem to sada po uputstvima izmjerio, potrošnju/punjenje i obratio pozornost na to. A nadam se da je i ovo s motorom tome pripomoglo jer sad je riješeno, stavio sam novi isti motor a ovaj drugi čeka tu "kopčicu-pločicu" (kao podložna pločica, samo izrezana s jedne strane, ne znam stručni termin
).
Usput jel netko zna gdje to nabaviti?
Sada me baš zanima rezultat helija i ponašanja baterija.