Da malo dignem temu u vrh
Presložio sam linkove po temi pošto je imageshack crko, a i prvi post je malo posložen, nadam se da vam se dopada
I tak, opet ćemo nešt šmirglat, dugo nismo
i ovaj puta opet nešto rjetko, nadam se i uspješno.
Ukratko da vas upoznam s novim projektom. Pošto smo pred par mjeseci nešto eksperimentirali sa vrućom žicom pa sam si napravio nekakvu aparaturu, došao sam do ideje da napravim nešt sebi za dušu. E sad, o čemu je riječ, neću pisati, mislim da budete po fotkama sami skužili
Dvoumio sam se oko materijala, obični stiro ili xps...prevagnuo je xps pošto je original napravljen iz deprona (6mm), a ovaj je uvećan na 140% pa sam zaključio da idem s istim materijalom (izoflor) al pošto debljeg nema od 6mm, rezala se xps ploča. Uglavnom, par fotki
Originalni plan je "malo" izmjenjen pošto ću raditi verziju za koju taj plan nije baš idealan, al u suštini baza je ista, samo je razlika u par detalja, ali i načinu izrade, kao što sam već rekao, original prema planu je rađen iz deprona "oblačenjem" modela, dok ću ja probati to izvesti rezanjem šablona. U konačnici očekujem nešto teži model al NADAM SE ne presudno...vidjet ćemo, stay tuned
lp,
Marko