prođe ljeto a dogovroa nema. Ako nije kasno jer tek sam sada vidio ovu temu (naime ja sam samo otac i koristim nick djetetov) jer nisam često na forumu. Imam prijedlog koji se temelji na tome da posjedujem stroj za vezenje. E sad da ne ispadne da drukam vodu na svoj mlin reči ču samo par prednosti strojnog veza u odnosu na print.
1. kvaliteta
2. nisu potrebne veče količine naručiti jer nema pripreme. Dakle poželite jednu majicu i jednu dobijete što kod printa nije isplativo.
3. vez se može raditi na majici koju pošaljete ili jednostavno izaberete majicu na
www.greenseekeer meni pošaljete šta se odabrali i ja je poručim, odradim vez i pouzećem vratim na vašu adresu.
4. broj boja nije ograničen
Uostalom nije nužno da baš ja odradim posao kada u ponudi ima firmi koje rade vez.
cijena veza se ne razlikuje bitno od printa pogotovo kad je riječ o malim količinama i ovisi o broju uboda (1000 uboda cca 1 kuna). Priprema ima svoju cijenu ali je ona jednokratna.
Neka ovo bude uvod moga prijedloga pa ako postoji interes vrlo brzo može doči do realizacije veza na majice dugi i kratki rukav, prsluke, kape, hlače etc etc
Pozdrav tata Weki