nitro DF prije EDF-a August 26, 2011, 11:24:49 pm 20 year old RC jet good for 200mphda ne zaboravimo da je bilo zabave i prije struje
Odg: nitro DF prije EDF-a Reply #1 – August 28, 2011, 10:26:31 am zvuk je malo čudan , ali svakako bolji nego EDF
Odg: nitro DF prije EDF-a Reply #2 – August 28, 2011, 12:13:42 pm meni se dopada kaj dimi iz "guzice"
Odg: nitro DF prije EDF-a Reply #3 – August 28, 2011, 02:01:54 pm fino ga čiko obrušava al mi se ne sviđa zvuk...nemrem si pomoć i have fun with my funjet, it' ultra fun flyfly mirage 2000
Odg: nitro DF prije EDF-a Reply #4 – August 28, 2011, 02:11:30 pm Mislim da kolega Kristijan ima nešto takvoga ako se dobro sječam A zvuk je i meni bolji nego edf Aero zagi 4s http://rcwings.webs.com/
Odg: nitro DF prije EDF-a Reply #5 – August 28, 2011, 03:48:45 pm Jel se to meni čini ili taj treba extremno dugu pistu?Jedva sletim depron avion u travu, a s ovim bi pred sletanje doživio živčani slom
Odg: nitro DF prije EDF-a Reply #6 – August 28, 2011, 06:54:47 pm kaj se ovo vrti na osamstopedesetčetritisučečetristodvadesetjedan okretaj
Odg: nitro DF prije EDF-a Reply #7 – August 28, 2011, 11:46:01 pm vaki edf bi i ja, struju ne bi. sa strujom previse brige struja zakon, nitro USTAV
Odg: nitro DF prije EDF-a Reply #8 – August 29, 2011, 11:40:07 am stara poslovica kaže da se o ukusima na raspravlja, ali ipak ću se samo malo nadovezat na zvuk...inače kod edf freakova bitne su dvije stvari..da im model izgleda što više kao pravi jet, a druga je kako zvuči...nije loše kako ovaj zvuči no nije ni blizu zvuku turbine kakvom se teži kod edf jetova...čak i primjedba da je struja problematična mi ne drži vodu, pa ne znam što bi trebalo biti jednostavnije od spajanja motora na regler i upiknuti batke na kraju toga....jednostavnije neide bar za onog tko zna što radi...btw danas su u opticaju impeleri rađeni potpuno od aluminija..daju veliki broj okretaja, iz manjeg promjera daju veći potisak i naravno zvuče sve bolje i bolje..... evo nekoliko primjera kako danas zvuče elektro impeleri pa procjenite sami jel zvuče blisko turbinama ili kosilici.... Eurofighter Typhoon RC Jet Big Scale EDF Maidenflight in HD BVM Sabre with Stumax SM110-52 flight 2 lp Toni
Odg: nitro DF prije EDF-a Reply #9 – August 29, 2011, 11:58:23 am Ideeeeeeeeeeš! Pa ovo ima stvarno FENOMENALAN zvuk, ništa puno lošije od turbine, a vjerujem da je cjenovna razlika OGROMNA! Mrak!
Odg: nitro DF prije EDF-a Reply #10 – August 29, 2011, 12:09:04 pm nažalost cijene sustava koji proizvode takav zvuk bitno se ne razliku od jet turbina, čak u nekim slučajevima mogu biti i skuplji od njih.. lpToni
Odg: nitro DF prije EDF-a Reply #11 – August 29, 2011, 12:10:22 pm Onda sam krivo vjerovao U tom slučaju NDF>EDF BTW imam doma neku prastaru VHS kazetu sa svjetskog prvenstva, mislim da onda još nije bilo EDF-ova, ekipa je pičila NDF-ove, Sabre je bio čini mi se najpopularniji, tu i tamo koji Mirage i tak, koliko se sjećam natjecali su se samo u maksimalnoj i minimalnoj brzini.
Odg: nitro DF prije EDF-a Reply #12 – August 29, 2011, 12:41:23 pm nisam siguran u ovom kontekstu što znač NDF>EDF no, samo kao dodatak impeleri znani kao Glow Ducted Fan Units bili su u svoje vrijeme nešto gotovo najskuplje što si mogao kupiti za aviomodel no o tome ti nešto više može reći Kristijan ... i danas ih se može naći, vrlo rijetko, i po normalnijim cijenama... http://www.jethangar.com/Accessories/Accessories.htm#EDFU lpToni
Odg: nitro DF prije EDF-a Reply #13 – August 29, 2011, 12:47:50 pm NDF kao nitro ducted fan, jer vidim da je netko tako gore napisao, glow-nitro, to bi bilo to