Pošto nisam nabasao na nijednu temu za ovaj helić, a siguran sam da je dobra većina vas imala kontakt sa ovim modelom helikoptera, odlučio sam otvoriti temu samo vezanu za HBV2FP.
(baš sam si kul..)
Daklje, zasukat rukave, istegnut prstiće i deri po tipkovnici
Da počnemo, kupih ovaj model od malog Jurice
sa sje*anom glavom rotora. primio sam se pištolja za plastiku, pokrpao glavu dok čekam da s ebay-a stigne nova (to je bil jako dobar potez s obzirom da sam se skršil nakon punih 30 sekundi hovera i sjebal glavu do kraja)
..nakon tog incidenta sam ipak odlučil skinut simulator s neta.
sad čeka na polici taj dan kad bu pozvonil poštar na vrata i dofural novu glavicu ovom zelenom ljepotanu.
Sad...da se usput i predstavim (mogli smo to i ranije al jbg):
ja sam Nino (za frendove Max), dolazim iz mirnog dijela Đubrave (riiiiight..), imam 22god (i imal bum 22 godine i iduće i prekiduće i za 10 godina ak treba. netreba mi više kilometara, fala lepa), prodajem zjak...hoću reć, studiram Računovodstvo i Financije (nedo Bog da si dijete upišete na to sra...faks), sviram gitaru, slušam glazbu (znači, ne cajke)
, bavim se parkour-om, streličarstvom (luk i strijela...streljaštvo je s puškom), kyokushin karate-om, sk8am i volim sve kaj vole mladi.
Za aero modelarstvo me zagrijala moja ljepša, pametnija i bolja polovica, Nina (ozbač, cura mi se tak zove, nemam podvojenu ličnost....sestre mi.)
U 7. mjesecu ove (2011.) godine sam si priuštil za 300krznaša koaksijalca klona Syme s032 (30cm vel.) i zaljubil se u letenje z nogama na zemlji.
Prije par dana sam kupil od malog Jurice njegovog zelenog pizdeka HBV2FP i odlučil ostat u ovom sportu/hobiju
Također sam zarazil i svoju malu sisterku Doru, koja nebu bila na forumu jer mora učit za školu a ne visit po internetu
Te je u mom čoporu i prije spomenuta Nina Boršćak, koja je u modelarstvu još od malih nogu, ali je imala pauzu nakon srednje škole. (brijem da bum ju nagovoril i da se pojavi na forumu).
I tak to, ja sam si sad tu z vama i nadam se da bu mi lepo.
a sad natrag na temu; ko kaj zna o honey bee-u nek odma tu sve živo napiše da znam na kaj moram pazit, kaj mogu očekivat, kaj nemrem očekivat, čeg se trebam bojat,... itd.
FALA UNAPRED!!!