hk450 V4 - sagradi sam
eto palo mi na pamet pa da podijelim.
razmišljao sam opet o najboljem heliju za početnika i došao do zaključka da bi trebalo objediniti najbolje od najboljeg.
Stabilnost V2 rotor sustava i lakoća održavanje 450PROa.
v2 rotor je dokazano najstabilniji rotor dizajn u 450klase dok 450pro šasija je najčvršća, rješenje prijenosa i mogučnost konverzije na tt, lakoća instalacija elektronike, zamjena kompletnog repa i slično.
uglavnom praksa je jednostavna, potrošiti 47dollara na copterx v2 main i tail rotor i nekih 60$ na 450Pro: Frame, tail boom, belt, fins, tail braces, main gear, skije.
to iznosi nekih 107$ što je negdje 35$ skuplje nego kupiti hk450pro belt (transport uključen)
ali sa bitnom razlikom, po mom mišljenju jednostavno nema bolje stvari za početnika, u slučaju pada frame gotovo sigurno ostaje neoštečen, dakle ostaje samo main shaft, feathering shaft, tail shaft, main gear ili tail boom replacement što je zapravo ultra jednostavno za zamjeniti na 450pro šasiji. stress free ako hoćete.
nosač batterije 100 puta bolji od 450v2 šasije, isto vrijedi i za 450pro maske, puno jasnija definicija helikoptera u orijentaciji.
eto to je to više manje, ako netko ima još kakve ideje na ovu temu slobodno podijelite =))
InnovationMatters