tu su kontakti na otvorenom, (i 12 i 220V )
pošto je to za 'industrijsku' primjenu di je to zaštićeno unutar nekog ormarića, uređaja ili ispod knauf ploča...
mislim da je ipak bolje kupiti PC napajanje, jer daje isto toliko snage ako ne i više, a ima ih za 100njak kn, u HR.
koje je ipak zaštićenije a i može se utopit kasnije za pogonit PC ako nekome zatreba
ovo je 42$(210kn) vani... ak lupe PDV i eto cca 250 kn
Slažem se u potpunosti i dodajem:većina PC napajanja ima i tzv OnLineProtection, ukratko, ako dođe do neke neregularne situacije (previsok napon ili slićno) , napajanje se gasi prije nego li nanese veću štetu.
ovdje nije definirano da li to napajanje ima i termičku i sve druge zaštite koje se mogu dobiti već i za 150 kn...
i na kraju Regulated Power Suply nije isto što i Stabilized Power Supply.
-komparativno provjeriti da li je neki servo brz ili spor
-provjeriti da li servo radi kontinuirano ili stepenasto, pažljivim mjerenjem može se vidjeti koliko je deadband
-brzi i spori sweep test, ako hočete može uz vanjski ispravljač raditi sve dok servo ne crkne,( ja radio 72 sata kontinuirano)
-provjeriti sve kanale prijemnika (raspon rada i da li centriraju) mjerenjem širine impulsa
-provjerii raspon kanala na predajniku i da li centriraju (trener port) mjerenjem širine impulsa
-izmjeriti RPM/min na elisi (2,3,4,5,ili 6 krakova)
-ima vlastito napajanje (4*AAA) ili vansko (5-12 V)
-može koristiti i napajanje sa BEC-a kod ESC-a
-može se koristiti za podešavanje ESC-a bez da čačkate po stanici i prijemniku
i na kraju, spravica je vrlo korisna za mentralno zdravlje, jer vam više neće pasti na pamet HXT900 (HXT500) ili slićne gluposti !
Svaka preporuka !
Damir